Haberler

Akın Yetiştiricilerin Sorun ve Sıkıntılarını Dinledi

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, birlik teknik heyeti ile birlikte, Yazıhan ve Arguvan ilçesini ziyaret ederek yetiştiricilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, birlik teknik heyeti ile birlikte, Yazıhan ve Arguvan ilçesini ziyaret ederek yetiştiricilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İlk olarak Yazıhan İlçesi Boyaca Mahallesindeki yetiştiricileri ziyaret eden İhsan Akın, yetiştiricilerin önemli sorun ve sıkıntısı olduğunu kaydederek, "Bu noktada yerel yöneticilerin buralarda küçükbaş hayvancılığın devam edebilmesi adına yetiştiricilerimizin sorun ve sıkıntılarını gidermesi gerekiyor" dedi.

Yetiştiricilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak adına bu tür ziyaretler yaptıklarını belirten Akın, en büyük sıkıntının su ve sulakla ilgili olduğunu kaydederek çözüm konusunda ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

Daha sonra Arguvan'ın Bozburun Mahallesini ziyaret eden Akın, en fazla yetiştiricinin olduğu Bozburun Mahallesinin de en büyük sıkıntısının su ve sulama problemi olduğuna dikkat çekerek "Yıllardır her geldiğimizde bu problemi bize söylüyorlar. Bu sorunun biran önce çözülmesi noktasında bizlerde birlik olarak yetiştiricilerimiz ile birlikte ilgili kurum ve kuruluşlara bu sorunu ileteceğiz. Bunun yanında bütün yerel yöneticilerin bu bacasız fabrika gibi çalışan, ekonomiye katkı sunan, üretim yapan yetiştiricilerimize destek vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Bozburun Mahalle Muhtarı Mehmet Ateş ve yetiştiriciler de sıkıntıların giderilmesi noktasında yetkililerden ilgi ve destek beklediklerini söylediler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozburun Arguvan Malatya Yazıhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title