Haberler

Akın Üner'den Tarihi Roman

Samsun Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü ve Yazar Akın Üner'in 'Mümin Bulut' adlı kitabı piyasaya çıktı.

Samsun Ulaşım A. Ş. (SAMULAŞ) Genel Müdürü ve Yazar Akın Üner'in 'Mümin Bulut' adlı kitabı piyasaya çıktı. Kitabın okuyucuyu cezbedeceğini belirten Akın Üner, "Balkanlar'daki Osmanlı eserlerinin içinde saklanan şifreler ve gizemli sırlarla sürükleyici bir eser ortaya çıktı" dedi.

SAMULAŞ Genel Müdürü ve Yazar Akın Üner, 'Çalı Harmanı' adlı romanının ardından, 'Mümin Bulut' adlı 2'nci romanını yayımladı. Yeni romanı hakkında bilgi veren Akın Üner, "Romanda bahsi geçen Yunanistan ve Türkiye'deki tüm mekanlar gerçek. Sultan Orhan Gazi'nin Evrenos'a hediye ettiği kılıç ve kaftana dair Osmanlı tarihçilerinin kaleme aldığı belgeler var. Bu emanetlerin sonradan kaybolduğu biliniyor. Mümin Bulut'un öyküsü, bu emanetleri bulmaya çalışan genç bir sanat tarihçisi kızın mücadelesini anlatıyor. Balkanlar'daki Osmanlı eserlerinin içinde saklanan şifreler ve gizemli sırlar, okuyucuyu cezbedecek" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akın Üner Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title