Haberler

    Akıllı Telefonlar, Bu Yıl da Zirvede Olacak

    Bahsedilen rakamlar dudak uçuklatıyor.

    Mahmut Saral - -

    Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alan akıllı telefonlar, her geçen gün biraz daha ön plana çıkıyor, önem kazanıyor. Uzmanlar, 2015 yılında da tüketici elektroniğinde lider olarak akıllı telefonların yer alacağını düşünüyor.


    Uluslararası araştırma firması GFK'nın üst düzey yöneticilerinden Jürgen Boyny, akıllı telefonların dijital markette hala yönlendirici büyük bir güç olduğunu ve giderek düşen fiyatlar sebebiyle de satış rakamlarında artışların yaşanacağını düşünüyor.


    Ayrıca Boyny, bu yıl akıllı telefon pazarında %1.5'lik büyüme beklediklerini, geçen yılın 846.07 milyar dolarlık sektör kazancına kıyasla bu yıldan 859.12 milyar dolarlık kazanç rakamına ulaşılacağını düşündüklerini dile getirdi.


    Ayrıca beklentiler, Orta Doğu ve Afrika'da en yüksek olarak%6'lık, Amerika'da da %3'lük büyümenin yaşanması yönünde. Avrupa'da ise %2'lik düşüş bekleniyor.


    Son olarak Boyny, akıllı bileklik ve akıllı saat pazarlarının bu yıl büyümelerini sürdüreceğini ve 2015 genelinde 114 milyon giyilebilir teknoloji ürününün satılması beklediklerini dile getirdi.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title