Haberler

    Akıllı Şehirler Konferansı 2017

    24 Mayıs 2017 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı katılımcıları konferans ile ilgili görüşlerini Wise TV'ye aktardı.

    24 Mayıs 2017 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı katılımcıları konferans ile ilgili görüşlerini Wise TV'ye aktardı.

    Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç Microsoft olarak Akıllı Şehirler Konferansı kapsamında Türkiye'nin farklı belediyelerinden 700'e yakın katılımcı ile bir araya geldikleri için mutluluk duyduklarını, Türkiye şehirlerinin akıllı olmasının teknolojileri ile dünyada söz sahibi olabilmeleri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

    Vestel Genel Müdür Yardımcısı Kıvanç Işık, şehirler için akıllı uygulamaların göreceli olarak yeni bir uygulama olduğunu, Türkiye'nin teknolojiyi dünya ülkelerine göre hızlı tatbik ettiğini söyleyerek, konferans ile ilgili görüşlerini "konferansın uygulamayı takip eden herkesi bir araya getirmesi herkesin birbirinden haberdar olmasını sağladığı için çok önemli" sözleriyle dile getirdi.

    Smart Storex Yönetici Ortağı Kaan Özmen ise konferansın özveriyle işlendiğini, kamu kurumlarının ve belediyelerin katılım oranının çok yüksek olduğunu dolayısıyla fikir, ürün ve proje geliştirmeye çok katkı sağladığını söyledi.

    Mobileye Bölge Satış Direktörü Raz Peleg etkinliğin Mobileeye için çok önemli olduğunu,Mobileeye'nin belediyeler ve devlet için ilgi çekici teknolojileri olduğunu, konferansta bunları paylaşabilecek bir ortam olduğunu dolayısıyla burada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

    Ausis Ceo'su Mustafa Teker katılımın ve platformun çok kaliteli olduğunu dolayısıyla konferansın hedefine ulaştığını dile getirirken, Xsights Genel Müdürü Çiğdem Penn çok iyi organize edilmiş bir konferans olduğunu, kamu teknolojileri platformunun konu seçiminden konuşmacı seçimine kadar her şeyi çok iyi organize ettiğini ve içeriğin firmalar için çok bilgilendirici olduğunu dile getirdi.

    Smart Cities Council Managing Director'ü Philip Bane etkinliğin akıllı şehir olma yolculuğunda gerekenleri öğretme açısından tüm katılımcılar, Smart Cities ve kendisi için bir fırsat olduğunu, genelde bu tarz konferanslara şehir yetkililerinin katılmadığını ancak bu etkinlikte tüm şehir yetkililerini görmenin ve onlarla müzakere yapmanın mümkün olabildiğini dile getirdi. Muğla Belediyesi Trafik Şube Müdürü Salih Özcan Haylı aynı işi yapan resmi kurumların ve firmaların bir araya gelmesinin vizyon genişlettiğini dile getirirken, Kayseri Büyük Şehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Emre bu tarz etkinliklerin katılımcıların birbirini anlaması açısından önemli olduğunu vurguladı.

    TurkishWise.tv ' yi Sosyal medya Hesaplarından takip edin ;

    Facebook : https: //goo.gl/CuK7jv

    Twitter : https: //goo.gl/0hRXBu

    Wise.TV : https: //goo.gl/vwnxP0

    Linkedin : https: //goo.gl/kCl1XO

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Microsoft Türkiye Microsoft Onur Koç Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title