Haberler

Akıllı Duraklara Hava Perdesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş Belde Sağlık San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Karayandı, aşırı sıcaklar ve sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle akıllı duraklardaki sistemleri olumsuz etkilediğini belirterek, klima kompresörleri ve anakartların arızalandığını, sorunun çözümü için çalışmalar yapıldığını, durak kapılarına hava perdesi takıldığını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş Belde Sağlık San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Karayandı, aşırı sıcaklar ve sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle akıllı duraklardaki sistemleri olumsuz etkilediğini belirterek, klima kompresörleri ve anakartların arızalandığını, sorunun çözümü için çalışmalar yapıldığını, durak kapılarına hava perdesi takıldığını söyledi.

Karayandı, yaptığı açıklamada, Elektronik Ücret Toplama ve Yolcu Bilgilendirme - Otomasyon Sistemi işi kapsamında yaptırılan 10 adet 25 metrekarelik akıllı durakların, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı otobüslerin durağa varış vakitlerinin öğrenilebildiği, Kentkart bakiyelerini gösterebilen, kamera kayıtlarının alınabildiği, internet ve klima sisteminin bulunduğu, engelsiz kent projesine uygun, topyekün bir sistem bütünü olduğunu belirtti.

Son günlerde havaların aşırı sıcak gitmesi, elektriklerin sık sık kesilmesi, durak sistemlerini olumsuz etkilediğini, klima soğutma kapasitesini aştığını kaydeden Karayandı, "Durakların vatandaşlarımız için daha kullanılabilir hale getirilmesi için ekibimiz tarafından proje çalışmaları yapılmaktadır. Vatandaşlarımızdan gelen istekler ve şikayetler ile olumlu ve olumsuz görüşler incelenerek rapor haline getirilip, yönetim kurulumuza sunulmakta, geçici değil kalıcı çözümler için çalışmalar yapılmaktadır. Akıllı durakların yazın daha serin, kışın daha sıcak olması için programımızda olan yeni projemiz için Eski Vilayet ve Taşköprü civarında bulunan akıllı duraklarımızda çalışma başlatıldı. Klimalarımızın bakımı sırasında aşırı sıcaklardan ve sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı klima kompresörleri ve ana kartlarının arızalanmış olduğu tespit edildi ve değişimi için yetkili servis tarafından işlem başlatıldı. Ayrıca içerideki hava akışının sıcak havadan ve soğuk havadan etkilenmemesi için durak kapılarına hava perdesi takıldı. En kısa sürede sorumluluğumuzda bulunan diğer 8 adet durak için de bu çalışmaları yapılacak" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title