Haberler

Akıllı Bisikletler Bakıma Alınıyor

Güncelleme:

Akıllı Bisikletler 11 Ocak Pazar gününe kadar yapılacak bakım onarım çalışmaları için istasyonlardan toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından İzmitliler tarafından çok sevilen Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS)'in Akıllı Bisikletleri bakım ve onarıma alınıyor. İlimizde etkisini gösteren yağışlı havalar sebebiyle Akıllı Bisiklet kullanımın azaldığı bugünlerde Büyükşehir Belediyesi 12 istasyonda bulunan 151 bisikleti 11 Ocak Pazar gününe kadar bakıma alacak.

BAKIM ONARIM PAZAR GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Otobüs İşletmelerindeki bakım merkezinde bakım ve onarımları yapılacak Akıllı Bisikletlerin istasyonlardan toplanmasına başlandı. Elden geçirilecek Akıllı Bisikletler 12 Ocak Pazartesi günü itibariyle istasyonlardaki yerlerini alacak.

3 YENİ İSTASYON DAHA EKLENİYOR

Bakım onarım çalışmaları yapılacak Akıllı Bisikletler için 3 yeni istasyon daha ekleniyor. Mevcut 12 istasyona Yıldız Konutları Sabancı Meslek Lisesi önü, Alikahya Merkez ve Kartepe İstasyon Mahallesi'nde kurulacak istasyonlarda eklenecek. Altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen 3 yeni istasyonla birlikte Akıllı Bisikletler 15 istasyonla hizmet verecek.

ÜYE KARTI 5 TL SAATİ 1 TL

Kocaeli fuarı içerisindeki Ulaşım Daire Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi'nden imzalanan sözleşmenin ardından KOBİS Üye Kartı temin edilebiliyor. 5 TL ücret karşılığında üye kartını alan vatandaşlar, 5 TL ve katlarını kartlarına yükletebiliyor. Akıllı Bisikletlerin her bir saati için 1 TL ücret ödeniyor.

İSTASYONLAR

Yahya Kaptan'dan başlayan ve Plajyolu'na kadar devam eden 15 adet istasyonun dağılımı ise şöyle; Sekapark Palmiye Cafe, Sekapark Uçurtma Tepesi, Sekapark 2. Etap, Plajyolu, İzmit Marina, Mimar Sinan Köprüsü altı, Kocaeli Fuarı, Tren Garı, İzmit Belediyesi önü, Anıtpark, Doğu Kışla Parkı, Kandıra Sapağı, Yahya Kaptan Kınalı Asker Parkı, Yahya Kaptan D-100 ve Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Alanı. Yıldız Konutları Sabancı Meslek Lisesi önü, Alikahya Merkezde ve Kartepe İstasyon Mahallesinde yapımı tamamlanma aşamasındaki 3 yeni istasyonda önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Alikahya Kartepe Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

asd:

Saati 1 TL pahalı bence. Öğrenci adamın Kentkartı daha ucuza geliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title