Haberler

Akıllara Zarar Bir Komedi "Üç Nokta"

Güncelleme:

14 oyunla Kadıköy, Bahariye'deki kendi sahnesinde seyircisine sağlam bir repertuar sunan Tiyatro Ak'la Kara'da "ÜÇ NOKTA " oyunu seyirciyle buluşuyor.

Kerem Kobanbay ve Savaş Özdural'ın kurucusu olduğu Tiyatro Ak'la Kara, 2015-2016 sezonunda üçü yeni, ikisi geçen sezondan olmak üzere toplam beş oyunla seyircisi ile buluşuyor. Kerem Kobanbay'ın yazdığı Murat Sarı'nın yönettiği oyunda gülmeye doyamayacaksınız.

Tiyatro Ak'la Kara;

Biriyle bile uğraşmak zor, üçüne birden sakın bulaşmayın….

Bitirim bir taksi şoförü olan Faruk, hayalperest bir oyun yazarı olan Tarık ve telaşlı bir yapıya sahip olan Sadık adındaki üçüzler aynı evde yaşamaktadır.

Faruk eve Hale adında bir masöz çağırmıştır.Tarık yayınevinden gelecek olan Jale'yi beklemektedir. Sadık ise bir cinayete tanık olmuştur ve ölen adamın karısı Lale ifade vermesi için onun peşine düşmüştür.

O gün temizlik günüdür ve temizlikçi Fatma, kişileri ve olayları iyice birbirine karıştırır. Ona aşık olan apartman görevlisi Siyami de kafasını daha çok karıştırır.

Cinayeti işleyen Tayyar ve onun peşinde olan Komiser Bülent'de eve gelince akıllara zarar bir koşturmaca başlar.

Bu zeka işi komediyi seyrederken, gülmekten yorulacaksınız!!!!

Yazan:Kerem Kobanbay

Yöneten:Murat Sarı

Yönetmen Yardımcısı:Can Esendal

Işık:Serpil Coşkun Altuncu

Dekor:Murathan Yılmaz

Oyuncular:Kerem Kobanbay,Bedia Ener.Levent Ünsal,Buket Dereoğlu,Vural Buldu,Devrim Atmaca,Nazlı Kar,Ahmet Taşdemir,Can Esendal

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title