Haberler

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Doğan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şoforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan'ın konuşması, Manisa'da 15 kişinin öldüğü trafik kazası- Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Doğan: - "Bu yolda araba kullanmak, ip üzerinde cambazlık yapmak kadar tehlikeli"- "Yolun bir an önce tamamlanması için gerekli bütün işlemler yapılsın, vatandaşlarımız artık bu yol yüzünden canlarından olmasın" Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Gölmarmara ilçesinde 15 tarım işçisinin öldüğü kazanın, yol kusuru nedeniyle meydana geldiğini iddia ederek, "Bu yolda araba kullanmak, ip üzerinde cambazlık yapmak kadar tehlikeli" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şoforler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan'ın konuşması, Manisa'da 15 kişinin öldüğü trafik kazası- Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Doğan: - "Bu yolda araba kullanmak, ip üzerinde cambazlık yapmak kadar tehlikeli"- "Yolun bir an önce tamamlanması için gerekli bütün işlemler yapılsın, vatandaşlarımız artık bu yol yüzünden canlarından olmasın" Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Gölmarmara ilçesinde 15 tarım işçisinin öldüğü kazanın, yol kusuru nedeniyle meydana geldiğini iddia ederek, "Bu yolda araba kullanmak, ip üzerinde cambazlık yapmak kadar tehlikeli" dedi. Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın herkesi çok üzdüğünü ancak bu konuda yapılan her açıklamada şoförlerin suçlanmasını kabul etmediklerini söyledi.Kazada yolun kusurlu olduğunu ileri süren Doğan, şunları söyledi: "Bu kaza hepimizin canını yaktı, hepimiz çok üzüldük ancak kazanın ardından eline mikrofonu alan şoförleri suçlamış. Hiçbir Allah'ın kulu da çıkıp demiyor ki 'kardeşim bu yolun hali ne böyle' diye. Bu yolda araba kullanmak, ip üzerinde cambazlık yapmak kadar tehlikeli. Çok eskiye gitmeye gerek yok. Bundan yaklaşık 1 ay önce yine bir kamyon ve bir aracın çarpışması sonucu araç içerisindeki karı koca hayatlarını kaybetti, bir aile ortadan yok oldu. Peki bunun sorumlusu kim? Kamyon şoförü mü, araç şoförü mü? Hayır bunun sorumluları 25 yıldır bu yolu yapmayan yetkililerdir. Bu kazalarda hayatlarını kaybedenlerinde vebali yine bunların boynundadır."Doğan, yolun güvenli hale getirilmesi için Manisa milletvekillerini göreve davet ederek, "Bu yolun bir an önce tamamlanması için gerekli bütün işlemler yapılsın, vatandaşlarımız artık bu yol yüzünden canlarından olmasın. Kazadan sonra yol üzerinde çizgi ve yol genişletme çalışmaları yapılmaya başlandı. Bugüne kadar neden alınmadı bu tedbirler. Bu tedbirlerin alınması için o kadar insanın canından mı olması gerekiyordu" diye konuştu. Salihli-Akhisar karayolundaki henüz tamamlanmayan kavşağın da tehlike saçtığını iddia eden Doğan, burada da kimsenin canı yanmadan tedbir alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Doğan Gölmarmara Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title