Haberler

Akhisar - Klasik Otomobilcilerden Anlamlı Ziyaret

Klasik otomobilcilerden anlamlı ziyaretİZMİR'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları için İstanbul'dan yola çıkan klasik otomobilciler, Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki Keskinoğlu Klasik Otomobil Müzesi'ni ziyaret etti.

Klasik otomobilcilerden anlamlı ziyaret

İZMİR'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları için İstanbul'dan yola çıkan klasik otomobilciler, Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki Keskinoğlu Klasik Otomobil Müzesi'ni ziyaret etti.

Auto Motor & Sport Türkiye Dergisi ekibi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, yarım asrı devirmiş 30'a yakın klasik otomobille, 9 Eylül'de kutlanacak, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü için kentte düzenlenecek törene katılmak üzere İstanbul'dan yola çıktı. Grup, İzmir yolculuğu sırasında Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki Keskinoğlu Klasik Otomobil Müzesi'ni de ziyaret etti. Keskinoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu üyeleri Fevzi Keskinoğlu ve Mehmet Keskinoğlu'nun karşıladığı klasik otomobil tutkunları, ilk olarak yemekte ağırladı. Ardından klasik otomobillerin bulunudğu müze gezdirildi.

İKOD Genel Sekreteri İlker Tayalı, "Bizler dernek üyeleri olarak İzmir'in 94. kurtuluş yılı kutlama etkinliklerine katılmak üzere İzmir turu düzenledik. İstanbul'dan sabah saatlerinde hareket edip, Bandırma üzerinden Akhisar'a geldik. Akhisar'da Keskinoğlu'nun tesislerinde öğle yemeği yedik ve ardından yine Keskinoğlu firmasının otomobil müzesini gezdik. Ardından yolumuza devam edip güzel İzmir'e varacağız. Akşam'da İzmir'de, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 9 Eylül resepsiyonuna katılacağız. Bu 2 günlük gezi programında yarın da program dahilinde dönüşümüz başlayacak" dedi.

MÜZE MEST ETTİ

Şirketin kurucusu İsmail Keskinoğlu'nun doğduğu ve şimdilerde Yunanistan topraklarında yer alan Ravika Köyü, geçmişin zengin görselliğini ve doğal sadeliğini gelecek nesillere aktarabilmek adına, aslına uygun şekilde Manisa'nın Akhisar ilçesinde, 2002 yılında tekrar inşa edildi. Ravika Köyü'nde şirketin geçmişte kullandığı ticari ve kişisel araçları da bünyesinde barındıran klasik otomobil müzesi, geçmişin izlerini yansıtıyor. Müzeyi gezen konuklar, her aracı titizlikle izleyerek adeta mest oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Keskinoğlu İstanbul Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title