Haberler

    Akhisar Gurbetçilere Emanet

    YENİ sezon öncesi Fenerbahçe'den Serdar Kesimal ve Kayserispor'dan Ömer Bayram'ı renklerine bağlayan Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'un kadrosunda, 'futbol kökenleri' altı Avrupa ülkesine dayanan oyuncular bulunuyor.

    YENİ sezon öncesi Fenerbahçe'den Serdar Kesimal ve Kayserispor'dan Ömer Bayram'ı renklerine bağlayan Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'un kadrosunda, 'futbol kökenleri' altı Avrupa ülkesine dayanan oyuncular bulunuyor.

    Belçika doğumlu Alper Uludağ, Fransa patentli kaleci Fatih Öztürk, İsveç'te yetişen Mervan Çelik, Boşnak asıllı Kenan Karışık, futbol eğitimini Almanya'da alan Onur Ayık, Tolga Ünlü, Hollanda ekolünden Halil İbrahim'i bu sezon Akhisar Belediyespor için mücadele edecek

    PLANLI YAPILMIŞ BİR ŞEY DEĞİL

    Bu futbolcuların bir araya gelmesinin planlı bir çalışma olmadığını, ancak ortaya çıkan tablodan şikayet etmediklerini belirten Akhisarlı yöneticiler, şunları söyledi: "Günümüz futbolunda Türk oyuncular doğal yetenekleriyle ön plana çıkarken, yabancılar ve gurbetçiler, altyapıda aldıkları eğitim sayesinde başarılı oluyorlar. Kadromuzdaki gurbetçi futbolcular da kişisel yeteneklerini küçük yaşta aldıkları eğitimle daha doğru kullanabiliyorlar. Takımımızın yaklaşık üçte biri yabancı, üçte biri gurbetçi, üçte biri de yerli oyunculardan oluşuyor. Hepsinden memnunuz."

    SALZBURG'TA HAZIRLIK

    Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Özel Doğuş Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde oyuncularda bir sağlık sorununa rastlanmadı. Teknik direktör Cihan Arslan 15 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda kampa gireceklerini söyledi, "Topuk Yaylası ve Avusturya kamplarını en verimli şekilde geçireceğiz. Salzburg'ta yapacağımız 4 hazırlık maçında takımımızın performansını üst düzeye çıkaracağız" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Akhisar Belediyespor Serdar Kesimal Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title