Haberler

Akhisar'da Kameralı Güvenlik Önlemi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dereköy mahalle tabelasının görüntüsü Muhtar Halil Bilen'in konuşma görüntüsü Kameraların görüntüsü Kameraların izleme odasından görüntü Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Dereköy mahallesinde güvenliği sağlamak için kamera sistemi kuruldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dereköy mahalle tabelasının görüntüsü

Muhtar Halil Bilen'in konuşma görüntüsü

Kameraların görüntüsü

Kameraların izleme odasından görüntü Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Dereköy mahallesinde güvenliği sağlamak için kamera sistemi kuruldu.

Muhtar Halil Bilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki mahallenin bin 300 kişilik nüfusa sahip olduğunu, son dönemde özellikle hırsızlık olaylarından şikayetlerin artması üzerine kameralı sistem kurma kararı aldıklarını ifade etti.

Bilen, "Mahallemizde herkes zeytin ticareti ile uğraştığı için depolarımızdan zeytin hırsızlığı olayı sık sık meydana geliyordu. Esnaflarımızdan ufak yardımlar alarak 10 bin lira yatırımla mahallenin belli noktalarını izleyen 10 gece görüşlü kamera alarak güvenlik sistemi kurduk" dedi.

Kamera sisteminin ardından mahalledeki hırsızlık olaylarında büyük düşüş gözlendiğini ifade eden Bilen, görüntüleri köy kahvesindeki TV ekranından anlık takip ettiğini ve şüpheli bir durumda jandarma ile temasa geçtiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Dereköy Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title