Haberler

Akhisar'da Cesedi Bulunan Çocuk

Akhisar'da kaybolduktan 4 gün sonra bir su kuyusunda cesedi bulunan Umut Zambak'ın (9) cenazesi defnedildi.

Zambak'ın, Akhisar Devlet Hastanesi morgundaki cenazesi, yakınları tarafından Efendi Mahallesi 264 sokaktaki evlerinin önüne getirildi. Bu sırada anne Kibariye ve baba Hasan Hüseyin Zambak, oğullarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Cenaze, mahalleliden helallik alınmasının ardından sağanak yağış altında öğle namazı vaktinde Yeni Gülruh Camisi'ne getirildi.

Akhisar Belediye Başkan Vekili ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel'in de katıldığı cenaze namazı öncesi, baba Hasan Haseyin Zambak, oğlunun tabutunun başında bir süre bekledi. Törende güçlükle ayakta duran anne Kibariye Zambak'a ise yakınları destek olmaya çalıştı.

Umut Zambak'ın cenazesi, Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı'nın kıldırdığı namazın ardından Akhisar Belediye Kabristanı'nda defnedildi.

Akhisar Atatürk İlkokulu'nda öğrenim gören Umut Zambak'ın, 25 Nisan'da ayrıldığı evine dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış ve aramaların 4. günde Akhisar İstasyonu'nda kullanılmayan su kuyusunda cesedi bulunmuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Kibariye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title