Haberler

    Akhisar'da Bıçak Kemiğe Dayandı!

    Süper Lig'de alt sıralarda mücadele veren Akhisar ve Erciyesspor, Manisa'da kozlarını paylaşacak.

    Spor Toto Süper Ligi'nin 20. hafta mücadeslinde Roberto Carlos'un Akhisar Belediyespor'u, Manisa'da Kayseri temsilcisi Erciyesspor'u konuk edecek.

    Sezona iyi başlayan ve aldıkları üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Akhisar, altıncı hafta alınan 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetinden sonra her şey tepetaklak oldu. İlk olarak Karabük deplasmanından mağlubiyetle dönen Manisa ekibi, o günden bu yana 13 maçtır kazanamıyor. Devre arasında Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırarak takımın başına Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'u getiren yönetim, ikinci yarıda da henüz galibiyetle tanışamadı.

    Konuk ekip Erciyesspor'da da işler pek yolunda gitmiyor. 12. haftada takım başına getirilen Uğur Tütüneker, çıktığı beş maçta da galibiyet alamayınca hemen görevine son verildi ve Mehmet Özdilek ile anlaşıldı. Özdilek yönetimindeki ilk maçta Karabükspor'u 2-1 mağlup eden Kayseri ekibi, sonraki haftalarda oynanan Trabzonspor ve Gaziantepspor'a boyun eğerek değişen pek de bir şey olmadığını göstermiş oldu.

    Ev sahibinin, yeni transfer Ricardo Vaz Te'nin yanı sıra Ahmet Cebe'nin dışında tam kadro olması bekleniyor. Erciyesspor'da ise, men cezası bulunan Gökhan Değirmenci ve kart cezaları bulunan Edinho ve Caner Osmanpaşa bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren İlhan Parlak, Kader Mangane ve Anıl Karaer de maç kadrosuna alınmayan isimler.

    MUHTEMEL KADROLARAkhisar Belediye'nin muhtemel ilk 11'i: Oğuz, Koray, Douglao, Orhan, Kadir, Merter, Custodio, Bilal, Sertan, Bruno, Gekas Kayseri Erciyesspor'un muhtemel ilk 11'i:Zülküf, Cenk Ahmet, Boye, Anıl, Emre, Serdar, Mehmet Akgün, Yasin, Barış, Drenthe, Zoua

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Roberto Carlos Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title