Haberler

Akhisar Belediyespor ve Medical Park Antalyaspor Taraftarından Örnek Davranış

Akhisar Belediyespor’un taraftar grubu Akigolar ile Medical Park Antalyaspor taraftarları saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak müsabaka öncesi Akhisar’da buluştu.

Akhisar Belediyespor'un taraftar grubu Akigolar ile Medical Park Antalyaspor taraftarları saat 16.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak müsabaka öncesi Akhisar'da buluştu. Akhisar Belediyespor taraftar grubu Akigolar tarafından Akhisar'a davet edilen Antalyaspor taraftarı 22 otobüs ile bin kişi Akhisar'a geldi.

Akigolar tarafından karşılanan Antalyalı taraftarlar yağmurla gelen dostluğu perçinleştirdi. Akhisar Misak-ı Milli Ali Şefik Okulu bahçesinde toplanan binlerce taraftar ilk olarak sezon başında elim bir kazada hayatını kaybeden Akhisar Belediyespor taraftarı Mahmut Helvacıoğlu için bir dakikalık saygı duruşu yaptı.

Akigolar taraftar grubundan Yalçın Utçu, Cüneyt Sıvacı ve Vahit Çağla ile Antalyalı taraftarlardan Şeh Mahrif Şeker, Bülent Yat ve Ömer Alparslan tüm Türkiye'ye barış mesajları verdi.

ÖMER ALPARSLAN: "DOSTLUĞUMUZ ÖMÜR BOYU SÜRECEKTİR"

Misafir takım taraftar grubundan Ömer Alparslan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Akhisarlı dostlarımız bizleri davet ettiler ve buradan hep birlikte Manisa'ya hareket etmemizi istediler. Herkesin bildiği gibi bu dostluğumuz kardeşliğimiz, geçen sezon Akhisar maçına geldiğimizde yağmurlu bir güne denk gelmişti. Akhisarlı kardeşlerimiz yönetimlerine çağrıda bulunarak bizleri kapalı olan kendi taraftar grubunun olduğu tribüne aldılar. Bizler de kendi evimizde yaptığımız maç öncesi kendilerini ağırladık. Dolayısıyla dostluğumuz böylece perçinlendi. Bu bir ömür boyu sürecektir, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

YALÇIN UTÇU: "MAÇ 90 DAKİKA AMA DOSTLUK EBEDİ"

Akigolar Taraftar grubundan Yalçın Utçu ise geçen sezondan başlayan bir dostlukları olduğunu hatırlatarak, "Bu dostluğumuz ömür boyu sürecektir inşallah. Onları davet ettik, yaklaşık bin kişi ve Akhisar'a geldiler. Elimizden geldiği kadar en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Bu dostluğumuz diğer kulüplere, diğer taraftar gruplarına da örnek olur inşallah. Çünkü Türkiye'deki stat olaylarının bitmesini istiyoruz. Bu güzelliklerin tüm statlarda aynı şekilde devam etmesini diliyorum. Futbol oynanıyor ve sadece 90 dakikadır ama dostluklar ebedidir. Buradan federasyona sesleniyorum; acaba bu hareketimizden dolayı sahamız kapanacak mı, çok merak ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Akhisar Belediyespor 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title