Haberler

Akhisar Belediyespor'un Sağlıkta Sponsoru Özel Doğuş Hastanesi Oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, 2016-2017 sezonu için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile yeniden sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, 2016-2017 sezonu için Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ile yeniden sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi'nde yapılan imza törenine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy ve Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı. Karşılıklı atılan imzalar ile Özel Doğuş Hastanesi yeniden Akhisar Belediyespor'un sağlıkta sponsoru oldu.

Sağlıkta Akhisar Belediyespor'a yeniden sponsor olduklarını söyleyen Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, "Akhisar'ın gururu Akhisarsporumuza bu yılda destek olmaktan mutluyuz. Bizde Akhisar Özel Doğuş Hastanesi olarak geldiğimiz ilk günden itibaren belli misyonlarımız vardı. Çünkü bizleri son derece iyi temsil ediyorlar. Bunların başında da Özel Doğuş Hastanesini kişilerin değil hastaların hastanesi misyonuyla göreve başladık. Geldiğimiz noktada hastalardan gördüğümüz teveccüh ve ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Şimdiki sloganımız ise sahalarda Akhisarspor sağlıkta Özel Doğuş Hastanesi diyoruz. Sayın vekilimiz Uğur Aydemir'e de teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu değişikli ile Akhisar'ın hak ettiği sağlık hizmetini sunan hastanemiz yönetimi, geldiğimiz ilk taahhüdümüz olan; 'kişilerin değil hastaların hastanesi' misyonunu gerçekleştirmiştir. Bunu hastaların teveccühü ve ilgisiyle görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akhisar'ın bir ilçeden daha fazlası olduğunun bilinciyle; bir ilçe hastanesinden daha çok bir bölge hastanesi olmak için çabalayıp hizmetimizi ve kapasitemizi arttırmaya devam ediyoruz. Aynı şekilde Süper Lig'de bizi gururlandıran ve Akhisar'ın bir ilçeden daha fazlası olduğunu gösteren temsilcimiz Akhisar Belediyespor'un da sağlık sponsoru olmayı bu nedenle yeniden gururla sahipleniyor ve tercihlerinden dolayı Akhisar Belediyespor yönetimine teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi sahada Akhisar Belediyespor'a sağlıkta kendimize güveniyoruz" İfadelerini kullandı.

Ulusoy: "Kulübe sponsor olduğumuz için mutluyuz"

Akhisar Belediyespor'un ilçeyi temsil ettiğini belirten Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, "Böyle başarılı bir kulübe sponsor olmaktan ve onlarında bizi tercih etmelerinden dolayı son derece mutluyuz. Her haliyle Akhisarspor'a destek olduğunu biliyoruz" dedi.

Eryüksel: "Sağlıkla ilgili tüm taleplerimize cevap verildi"

Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, "Geçen yılda olduğu gibi bu yılda sağlık sponsorumuz Özel Doğuş Hastanesi oldu. Özel Doğuş Hastanesi ile anlaşmaktan mutluluk duyuyoruz ve çok faydalarını görüyoruz. Biz 3 sezondur birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar dışarıya hiç sevkimiz olmadı. Bütün futbolcularımızın, altyapının, basketbolun sağlığı ve ambulans hizmetini yerine getiriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında sağlıkla ilgili bütün taleplerimize cevap verildi. Bu anlaşmada katkısı olan sayın milletvekilimiz Uğur Aydemir'e de yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Dr. Mehmet Ulusoy kardeşimizin nezrinde tüm hastaneye; Akhisar'a ve Akhisar Belediyespor'a faydalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umarım önümüzdeki sezonlarda da birlikte çalışmaya devam ederiz" şeklinde konuştu.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ve Akhisar Belediyespor'la yapılan imza törenine, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Polat, Halkla ilişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Hüseyin Eryüksel Mehmet Ulusoy Uğur Aydemir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title