Haberler

Akhisar Belediyespor-Sivasspor Soyunma Odaları Açıklaması

Akçay: "İki devrede farklıydık" AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Sivasspor radnevusunun ardından iki yarıda farklı maç oynadıklarını dile getirdi.

Akçay: "İki devrede farklıydık"

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Sivasspor radnevusunun ardından iki yarıda farklı maç oynadıklarını dile getirdi. Akçay, "İlk yarıda topa sahip olan taraftık. İkinci yarıda özellikle penaltı pozisyonu sonrasında oyundan düştük. Rakibin attığı ikinci gol yemememiz gereken bir goldü. Top rakipteyken neler yapmamız gerektiğini yeniden çalışacağız. Geriye düşüp son anda beraberliği yakalamak ve kazanma arzusunu sürdürmek isteğim bir konuydu. Oyun planımızı Gekas üzerine kuruyoruz. O bizi taşıyacak biz de onu. Bence rakibin iptal edilen penaltısı da penaltı değildi" dedi.

Carlos: "Oyundan memnunum"

SİVASSPOR Teknik Direktörü Roberto Carlos maçın ilk yarısında ikinci yarıdaki oyunu ortaya koyamadıklarını belirtti. Brezilyalı teknik adam, "Akhisar gibi iyi defans yapan, baskı kurarak top yapan bir takıma karşı ikinci yarıda oynadığımız oyundan memnunum. Hakem maçın başından beri kararsızlıklar yaşadı. İkinci yarıdaki iptal edilen penaltı pozisyonumuz da kararsızlık anıydı. Güven veren kararlar veremedi. Gerekli merciler bunu düşünsün" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Mustafa Reşit Akçay Roberto Carlos Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title