Haberler

Akhisar Belediyespor Sezonu Kayseri'de Açacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 2016-2017 sezonu ilk maçında yarın Kayserispor'a konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 2016-2017 sezonu ilk maçında yarın Kayserispor'a konuk olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 19.30'da başlayacak Kayserispor- Akhisar Belediyespor maçını, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Müsabaka için bugün Kayseri'ye gidecek Ege temsilcisi, Manisa'ya pazartesi dönecek.

Serdar Kesimal'ın yarın forma giyemeyeceği Akhisar Belediyespor'un 18 kişilik kadrosunda yer alan futbolcular şöyle:

Fatih Öztürk, Lukac, Caner Osmanpaşa, Douglao, Miguel Lopes, Kadir Keleş, Orhan Taşdelen, Tolga Ünlü, Nguemo, Custodio, Soner Aydoğdu, Aykut Çeviker, Abdulkadir Özdemir, Ömer Bayram, Sami, Vaz Te, Muğdat Çelik, Rodallega

Yeşil-siyahlı ekibin Kayserispor'dan transfer ettiği Ömer Bayram, yarın eski takımına rakip olacak.

Transferler

Transfer döneminde İsmail Konuk, Merter Yüce, Bruno, Ahmet Cebe, Kenan Karışık ve Halil Çolak'la yollarını ayıran Akhisar Belediyespor, Grbic'i Adana Demirspor'a kiraladı.

Ege temsilcisi, Sporting Lizbon'dan Miguel Lopes'in yanı sıra Porto'dan Sami'yi tekrar kiralarken, Fenerbahçe'den Serdar Kesimal, Kayserispor'dan Ömer Bayram ve Mallorca'dan Sissoko'yu transfer etti.

Kayserispor'a karşı galibiyet alamadı

Kayserispor'la Süper Lig'de 6 maça çıkan Akhisar Belediyespor bu maçlarda 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Geçen sezon Kayseri'de rakibine 3-2 mağlup olan Ege temsilcisi, Manisa'da ise 1-1 berabere kaldı.

Açılış maçlarında mağlubiyeti yok

Spor Toto Süper Lig'de 5. kez mücadele edecek Akhisar Belediyespor, daha önceki 4 sezonda açılış maçlarında mağlup olmadı.

2012-2013 sezonunda Eskişehirspor'u 1-0, bir sonraki sezon Elazığspor'u 3-1'lik skorla geçen Ege temsilcisi, 2014-2015'te Balıkesirspor'u 2-1 yenerken, geçen yıl ise Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Ege temsilcisi, sezon açılış maçlarında son mağlubiyetini TFF 2. Lig'de mücadele ettiği 2008-2009'da Bucaspor karşısında 3-1'lik skorla almıştı.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Kayserispor Ege Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title