Haberler

Akhisar Belediyespor Ligin Son İdmanını Yaptı

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında yarın Osmanlıspor’un konuğu olacak Akhisar Belediyespor aynı zamanda ligin son idmanını da yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın Osmanlıspor'un konuğu olacak Akhisar Belediyespor aynı zamanda ligin son idmanını da yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Futbolcuların neşeli geçen idmanına Bursaspor ile anlaşan Merter Yüce ile hafif sakatlığı bulunan Fatih Öztürk katılmadı. Akhisar Belediyespor, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde ısınma hareketleri, 5'e 2 top kapma çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaparak taktik çalıştı. Ardından yeşil-siyahlılar hava yolu ile bugün Ankara'ya hareket etti.

46 puan ile 8. sırada yer alan yeşil-siyahlılar 3 puan gerisinde bulunduğu Osmanlıspor karşısında her türlü galibiyette üzerinde yer alacakken, Galatasaray'ın puan kaybetmesi durumunda ise Avrupa şansını kovalayacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Merter Yüce Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title