Haberler

Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor Maçından Notlar

Futbolseverlerin tarlaya dönen zeminiyle hatırladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yıllar sonra ilk kez farklı bir görüntü vardı.

Futbolseverlerin tarlaya dönen zeminiyle hatırladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yıllar sonra ilk kez farklı bir görüntü vardı. Akhisar Belediyespor'un hafta içinde saha zeminine döşediği 2000 bin metrekare hazır çim maça yetişti. Saha zemini yeşil bir görünüme kavuştu. Karşılaşmada yağan yağmura rağmen zemin bozulmadı.

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, son Kasımpaşa maçının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Akhisar Belediyespor'da cezalı İsmail'in yerine Orhan, Pekin'in yerine Custodio, Merter'in yerine ise Zokora forma giydi. Kardemir Karabükspor'da Furkan'ın yerine Traore görev yaptı.

Akhisar Belediyespor'da 13 Aralık'taki Gençlerbirliği maçından bu yana gole hasret kalan Gekas, sakatlığı geçmesine rağmen ilk 11'de kendisine yer bulumadı. Gekas yedek beklerken devre arasında alınan, bu futbolcunun yerine görev yapan Lualua, yeşil siyahlılardaki ilk golünü attı.

Kardemir Karabükspor'u 30 civarında seyirci Gediz tarafındaki kale arkası tribünden destekledi. Yağmur başlayınca maraton tribündeki Akhisarlı taraftarlar, Kardemir Karabüksporluların kendilerinin yanına alınmasını istedi. Bu isteğe emniyet yetkililerinden onay çıkmadı. İki kulüp taraftarı maçta sık sık birbirleri lehine tezahürat yaptı.

Yeşil siyahlılarda maçta Güray'a müthiş bir asist yapan Bilal, ikinci yarıda oyuna devam edemedi. İkinci yarı başladıktan sonra kan şekeri düşen Bilal, bir süre soyunma odasına gitti. 50'inci dakikada sahaya dönen tecrübeli futbolcu birkaç metre yürüdükten sonra yedek kulübesine değişiklik işareti yaparak yerine 51'inci dakikada Pekin oyuna girdi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title