Haberler

Akhisar Belediyespor, Erciyes'e Hazır

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve Kayseri'ye hareket etti. Yeşil-siyahlılarda Merter Yüce ve Saidi takımdan ayrı çalışırken, Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda yer almaları bekleniyor.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, hatalarını sorguladıklarını belirterek, "Oyuncularımız ile konuşuyoruz. Tabi ki hatasız olmuyor. Sivasspor maçının ikinci yarısı bizim beklediklerimizin daha aşağısında bir seviyede gerçekleşti. Ama maçı sonuna kadar götürmüş olmak, teslim olmayan bir ruh yapısı, gelecek günler ile ilgili önemli işaretlerimizin biriydi. O açıdan oyuncularımı kutluyorum. Yüksek seviyede bir 45 dakika oynadık. Bizim ruhsal bir eksiklikten kaynaklanan bir geri düşüşümüz olduğuna inanıyorum. O da penaltı pozisyonu ile ilgili yaşanan süreçti. Güven kaybı ondan sonra oluştu diyebilirim. Ama yine de elimizdeki tetkiklerle ve verilerle fiziksel olarak nerede olduğumuzu sorguluyoruz ve bugün de sorgulayacağız. İki yarısı farklı olan bir maç oynadık. Kaybettik dediğimiz bir maçı uzatmalarda tekrar geri getirmek önemli bir davranıştı" dedi.

"İLK YARIDA 20 PUAN HEDEFLİYORUZ"

İlk yarı da hedeflediği puanı açıklayan Akçay, ligin zor geçeceğini ve ilk devre 20 puanı hedeflediklerinin altını çizdi. Akçay, açıklamasında, "Beraberliklere çok açık maçlar görünüyor. Tahmini olarak 20 puan bizim için çok iyi olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını değerlendiren Akçay, "Güçlü transferler yapan özellikle son günlerde atılımları ile transfer çalışmalarında olumlu işler yapan bir takım. Kendi evinde galip gelmek isteyecektir. Bizim de savunmayı iyi yapan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Puan alıp gelmek hedeflerimizin arasındadır" şeklinde konuştu.

"GEKAS AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI OLAN BİR OYUNCU"

Akçay, santrafor olarak ellerinde sadece Gekas'ın olduğunu belirterek, "Bronu ve Mehmet Akyüz daha çok kenar oyuncuları. Arkada oynayan Mehmet Akyüz biraz daha koşucu olarak belki düşünülebilir ama tam bir santrafor değil. Dolayısıyla elimizde tam portatif olarak santrafor tipinde bir Gekas var. O da stili itibariyle avantajları ve dezavantajları olan bir oyuncu. Biz onun dezavantajlarını avantaja çevirecek hareketler ve organizasyonlar geliştirmek ve onu ceza alanı içerisinde topla buluşturmak zorunda olduğumuz bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Kolay değil ama sonuçta elimizdeki malzeme ile akılcı yön budur" ifadelerini kullandı.

Sivasspor maçında takımın zayıf halkası olarak görünen Zokora hakkında konuşan Akçay, "Zokora'nın kondisyon ve fiziksel eksikliği olduğunu düşünüyoruz. Bize katılışı geç ve sezon başı kamplarının dönemi olduğunda Dünya Kupası oynadılar. O sürede uzun bir boşlukta kaldı. Şimdi onunla yapmış olduğumuz planlamada maç kondisyonunu yakalamayı sağlayacak sistematiğe girdik" açıklamasında bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Kayseri Erciyesspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title