Haberler

Akhisar Belediyespor-Bursaspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos- Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Maçın ardından- Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Carlos: " Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağım"- Bursaspor Teknik Direktörü Güneş: " Deplasmanda uzun zamandır ligde kazanıyorduk, bugün kazandık, mutluyuz" Süper Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'a yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağım" dedi.Carlos, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlayacağını söyledi.Bazı futbolcuların durumlarını, hareketlerini beğenmediğini vurgulayan Carlos, "Onların planlamasını yapacağım. Belli bir hedef olmayınca futbolcuların performanslarında düşüş yaşanıyor. Bu yüzden sergiledikleri oyunu pek beğenmiyorum. Bu nedenle önümüzdeki sezon için iyi bir planlama yapmalıyım. Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağım. Buradan futbolcularımı tebrik ediyorum. Biz geldikten sonra takım yükseliş yaşamaya başladı. Akhisar'a da beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Umarım Akhisar Belediyespor seneye daha iyi bir sezon geçirir" dedi.- Bursaspor cephesiBursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise oyunun ilk başlarında güzel pozisyonlar yakaladıklarını, rakibin de iyi mücadele ettiğini söyledi. Güneş şöyle konuştu;"Deplasmanda uzun zamandır kazanamıyorduk. Kazandık mutluyuz. Oyuna iyi başlayan, pozisyonları bulan, iyi oynamaya çalışan takımdık. Oynadığımız oyun ilk yarıda oyuna yansımadı. İlk 10 dakikada 3-4 pozisyonumuz vardı. Rahat oynadık. Hazırlık maçı havasında. Neticeye yansıması açısından sıkıntı yaşadık. Biraz daha dikkatli olabilseydik daha rahat bir sonuç alabilirdik. 1-0'da olsa 3 puan da bizim için önemli. Her iki kulvarda yarışan bir takım olarak son lig maçına da son kupa maçına da iddialı bir şekilde dar bir kadro ile giriyoruz. Son lig maçımızda Avrupa Kupalarında bir yer edinmeye çalışacağız. Son kupa maçında final oynayarak kupa kazanmaya çalışacağız. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Roberto Carlos Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title