Haberler

Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Notlar

Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ta hafta içinde kendileri için maraton ve Gediz tarafı kale arkası tribünde satışa çıkarılan 8 bin 597 bileti 10 dakika içinde bitiren taraftarlar Manisa'ya gün boyu karnaval havası yaşattı.

Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ta hafta içinde kendileri için maraton ve Gediz tarafı kale arkası tribünde satışa çıkarılan 8 bin 597 bileti 10 dakika içinde bitiren taraftarlar Manisa'ya gün boyu karnaval havası yaşattı.

Spil tarafındaki kale arkası ev sahibi Akhisar Belediyespor taraftarlarına ayrılmasına rağmen bu bölümde de stada Akhisar passoligi alarak giren yüzlerce Beşiktaşlı vardı. İstanbul ve çevre illerden kente akın eden siyah beyazlılar stat dışı ve tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

19 Mayıs Stadı tarihi günlerinden birini yaşarken biletleri 70-105 TL arasında değişen fiyatlarla satan ev sahibi Akhisar Belediyespor, büyük bir gelir elde etti.

Beşiktaş'ta cezası nedeniyle Medicana Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Portekizli yıldız Quaresma, Akhisar Belediyespor randevusuyla yeniden ilk 11'e döndü. Beşiktaş'ta Medicana Sivasspor maçından farklı olarak Kerim Frei'ın yerine Quaresma, cezalı Beck'in yerine ise Serdar forma giydi. Gökhan Töre ise yine yedek soyundu. Siyah beyazlıların kaptanı Tolga Zengin, Beşiktaş kalesinde 100'üncü maçına çıktı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA İKİ DEĞİŞİKLİK

Akhisar Belediyespor cephesinde de 2 değişiklik vardı. Teknik Direktör Cihat Arslan, 2-0 kazanılan Bursaspor deplasmanından farklı olarak defansta İsmail'in yerine sakatlığı geçen Douglao'yu oynattı. Sakatlığı bulunan Bruno'nun yerine ise Grbic, ilk 11'de forma giydi. Sakatlığı nedeniyle 2 Mart'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la oynanan deplasman maçından bu yana forma giyemeyen Douglao, bu karşılaşmayla takıma döndü.

Siyah beyazlı futbolcular sahaya adım attığı anda Beşiktaş tribünlerinden alkış tufanı koptu. Takımı, "Lider geliyor lider" tezahüratıyla karşılayan taraftarlar futbolcuları tek tek ve toplu olarak tribünlere çağırdı. Beşiktaşlı Olcay, taraftarın isteği üzerine tribünlere üçlü çektirdi.

Maç öncesi kapalı tribündeki Akhisar Belediyespor taraftarlarıyla VIP tribündeki bir grup Beşiktaşlı arasında gerilim yaşandı. Emniyet güçleri araya girerek olayın büyümesini engellerken bu alanda aileleriyle birlikte maçı izleyen Beşiktaşlılar, basın tribününün yanına alındı.

ORMAN AÇILIŞ YAPTI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, maç öncesi İbrahim Gökçen Caddesi'nde Manisa'nın ilk BJK Store'unu açtı. İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'la buluştuktan sonra açılışa 1.5 saat gecikmeyle gelen Başkan Orman'ı kucağında bebeklerle aileler coşkuyla karşıladı. Açılışta havai fişekler atıldı.

Manisa'da bu sezon ve daha önceki yıllarda takımlara büyük sorun yaratan 19 Mayıs Stadı'nın zemininin Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçından önce kısmen daha düzgün olduğu görüldü.

Akhisar Belediyespor stadın büyük kısmının konuk Beşiktaş taraftarına tahsis edilmesine ve bilet fiyatlarına tepki gösteren kapalı tribündeki taraftarlar, seramoni esnasında sahaya sahte ABD dolarları attı. Akhisarlılar tribünde, "Herşey para değil" yazılı pankart da açtı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title