Haberler

Akhisar Belediyespor-Beşiktaş Maçının Soyunma Odaları

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak son 4 hafta öncesi çok önemli 2 puan kaybeden lider Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, "Yıkılmadık, yıkılacak bir takım değiliz. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak son 4 hafta öncesi çok önemli 2 puan kaybeden lider Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, "Yıkılmadık, yıkılacak bir takım değiliz. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var" dedi.

Güneş, maçın ardından, "Buraya kazanmak için geldik. Oyun anlayışımızı da sahada gösterdik. İlk yarıda golü de bulduk. Ama karambolde penaltıdan yediğimiz bir golle rakip skoru eşitledi. İkinci yarıya golle başladık ama basit hatalar, bu hataların büyük olmasıyla ikinci ve üçüncü golü yedik. Üçüncü golü de bulduk ama kazanmaya yetmedi" dedi.

Güneş, "Tüm oyuncularım elinden gelen gayreti gösterdi. Üzgünüz ama hedef olarak da, oyun olarak da yolumuzdan şaşmadık. Bazen takılmalar olabilir. Ligde iki Akhisar maçında 5 puan kaybettik. Yola devam edeceğiz. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var. 2 puanı verdik ama yıkılmadık. Yıkılacak bir takım değiliz. Oyuncularım çok üzgünler ama yarışta iddiamızı, hırsımızı kaybetmedik" diye konuştu.

Kartal'ın teknik adamı, ligin son haftalarında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak da, "Algı operasyonları bizim dışımızda. Saha, zemin, rakip, hakem ne olursa olsun biz işimize bakıyoruz. Enerjimizi oraya harcamıyoruz. Kimin ne yazdığı bizi ilgilendirmez. Bu dönemde farklı haberler yapılabiliyor. Bizden giden veya bize gelen bir sürü oyuncu yazılıyor ama lig devam ediyor" diye konuştu.

Şenol Güneş, defanstaki tercihleri ve maçta büyük hatalar yapan Delgado ve kaleci Tolga ile ilgili ise şöyle dedi:

"Maçlar devam ediyor. Maçına göre oyuncu oynar. Maç içinde değişiklikler yapıyoruz. Stoperlerin değişmesi normal çünkü 2 oyuncumuz sakatlık nedeniyle bizimle değil. Kaleci konusunda Boyko da Tolga da hatalar yapabiliyor. Diğer kalecilerimiz de hata yapabilirdi. Özellikle bu maçta Tolga hata yaptı. Ben formayı kim hak ediyorsa ona veriyorum. Saha zemini özellikle hücum eden takımlar için uygun değildi. Burada oynayan futbolculara yazık."

CİHAT ARSLAN: MAÇIN HAKKI BUYDU

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, oyunun hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Arslan, "Futbol adına güzel bir akşamdı. Tabiki oyunu kontrol eden Beşiktaş'tı. Öyle olması da normal, çünkü şampiyonluğa oynayan, ileri bölgede top yapan bir takım. Bizim için sevindirici taraf 2 kez geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Soner'in 3-2 öndeyken muhteşem şutu gol olsa farklı bitebilirdi. Oyun 3-3'e geldikten sonra Beşiktaş da kazanabilirdi. Eğer 4. golü bulsak ve maç 4-2 bitse Beşiktaş'ın oyununa da yazık olacaktı. Maçın, karşılıklı bu güzel futbolun hakkı beraberlikti" dedi.

Cihat Arslan, Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaşabilecek kalitede bir takım olduğunu belirterek, "Yenilen 3 gol de bizim istemediğimiz tarzda gollerdi. Beşiktaş ezbere goller attı. Şampiyonluk için yeterli kadroları var ve bu ligi götürebilecek kalitedeler. Maçın seyir zevkini dolu tribünler de artırdı. Keşke Fenerbahçe maçında da tribünleri açsaymışız" dedi.

Arslan, ligin kalan bölümünde UEFA Avrupa Ligi'ne katılmalarının da zor olduğuna inandığını belirterek şunları söyledi:

"Ben artık çok Avrupa'ya gidebileceğimiz konusunda tereddüterim var. Kasımpaşa maçı bizim için dönüm noktasıydı." - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title