Haberler

Akgül Mamaklı Din Görevlileri ile Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Mamak'ta görev yapan din görevlileriyle bir istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Emrullah İşler, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Yenimahalle Müftüsü Rüstem Can, Meclis üyeleri, birim müdürleri, Mamak Müftülüğü personeli, Mamak'ta görev yapan imamlar, Kur'an kursu hocaları katıldı. İstişare toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Emrullah İşler, din görevlilerinin son derece önemli bir görev yaptığını dile getirerek, "İslam coğrafyasında kara bulutlar dolanıyor. Maalesef Arap Baharı'yla beraber bazı ülkeler yaşanmaz hale geldi. Çok büyük acılar yaşanıyor. Gezi kalkışmasından başlayarak ve son olarak da garda patlayan bombayla birlikte birileri sokakları terörize etmek, karıştırmak istiyor. Garda patlayan bomba 78 milyonun birlikteliğini, kardeşliğini hedef aldı" dedi.

Hak ile batıl mücadelesinin insanın var olduğu günden buyana devam ettiğini dile getiren İşler, ülkemizi karıştırmak isteyenlere karşı birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

"DİN GÖREVLİLERİYLE KOORDİNELİ ÇALIŞTIK"

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, göreve geldikten sonra din görevlileriyle sürekli istişare yaptıklarını dile getirerek, "Sizlerle birlikte dinimize ve milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz, biz bunun derdindeyiz. Mamak'ta her konuda yaşanan değişim ve dönüşüm camilerimize de yansıdı. Ankara'da müftülük binası olmayan iki ilçeden birisiydik ve bu ayıbı giderdik. Hizmetlerimizin amacı bayrağı altında gururla yaşadığımız bu ülkemize güzel ve faydalı şeyler yapmak" dedi.

Programda bir teşekkür konuşması yapan Mamak Müftüsü Muharrem Genç de, Akgül'ün görevde olduğu altı yıl boyunca son derece uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, "Programı düzenleyen sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizi Katılımıyla onurlandıran sayın bakanıma da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emrullah İşler Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title