Haberler

Akgül'den Nuri Arslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Akgül Medya Grup çalışanları, Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Nuri Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akgül Medya Grup çalışanları, Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen Nuri Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarı diledi.

Ziyarete Akgül Medya Grup sahibi Mehmet Akgül ile grup çalışanları Rabia Esenkoğa, Ümit Özmen ve M.Şevket Altınayar katıldı.

Adalet, Anadolu, Sümer Ekspres ve Havadis gazeteleri imtiyaz sahibi Mehmet Akgül, Nuri Arslan'a başarılar dileyerek, Ticaret Odası'nın Nazilli'yi ekonomik anlamda daha da yukarılara taşıyacağını temenni etti. Akgül, Nazilli'nin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Ziyaret sırasında konuşan Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası'nın kentin en önemli kurumlarından biri olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Arslan, Akgül Medya Grup çalışanlarına teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akgül Nuri Arslan Ümit Özmen Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title