Haberler

Akgül, Asilder Üyeleri ile Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ASİLDER) üyeleri ve Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay ile bir araya geldi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (ASİLDER) üyeleri ve Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay ile bir araya geldi. ASİLDER'in tüm üyelerinin bulunduğu toplantıda konuşan ASİLDER Başkanı Kenan Güllü, 16 Nisan'da yapılacak referandum vatanımız, milletimiz ve geleceğimiz için çok önemli dedi.

Büyük bir hadise atlattık

Koalisyonlar döneminde çalışmaların aksadığının altını çizen Akgül, "Biz bu referandumu çok önemsiyoruz. 15 Temmuz gibi büyük bir hadise atlattık. İnancına değerlerine bağlı olan milletin üzerine tanklar yürüdü. Ama bu millet gövde gösterilerine boyun eğmedi. Çok şükür o kötü günler geride kaldı" diye konuştu.

Daha güzel bir Mamak

Mamak'ta yapılan projeleri ve gelişmeleri de ASİLDER üyeleri ile paylaşan Akgül, " Gecekondunun en yoğun olduğu ve çok sayıda kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri uygulandığından şehrimizde, bugün dünya'nın en büyük Dönüşüm Projesi olan 50.000 konut ve 500 iş merkezi ile 15 mahallemizi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesini Ankara Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz gecekondunun en yoğun olduğu ve çok sayıda kentsel gelişim ve dönüşüm projeleri uygulandığından ilçemizde değişim ve dönüşüm devam etmektedir. Mamak'taki değişim sürecinde özel sektörün ve yatırımcıların bölgemize rağbet göstermeleri içinde sanayi siteleri başta olmak üzere Sanayi, alanları, alış veriş ve ticaret merkezleri oluşturduk.

Göreve geldiğimizde ise, Mamak'ta kapalı pazar yeri dahi yoktu. Şuan'da 9 kapalı pazar yeri mevcut. Mamak'a yarı olimpik havuz ve spor kompleksi kazandırdık. 3 bin kişilik şehir stadyumunu tamamladık ve Mamak'ta bulunan 16 amatör futbol kulübümüze ücretsiz tahsis ettik. 5 bin kişilik ve iki adet 500 kişilik kapalı spor salonlarımızı bitirerek faaliyete geçirdik. Bunun yanı sıra 13 aile merkezi ve 2 gençlik merkezi açtık. Yaptığımız bütün çalışmalar daha güzel bir Mamak için" dedi.

Duygu dolu anlar

Mamak Belediyesi Mesut Akgül'ün konuşmasının ardından "Zap Suyu" şiirini okuyan ASİLDER üyesi İrem Yiğit davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Dernek Başkanı Kenan Güllü gecenin sonunda tüm üyeleri adına Akgül'e plaket takdim etti. Akgül'e ziyareti sonunda AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title