Haberler

Akgemci'den Erkoç'a "Tebrik" Ziyareti

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek, tebrik etti.

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret ederek, tebrik etti.

MHP 21. Dönem Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte AK Parti seçim bürosuna gelen Akgemci, kendisini kapıda karşılayan Erkoç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı'na seçilen Necati Okay'ı kutladı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Akgemci, Kahramanmaraş'a hizmet etmek için çıkılan bu yolda nezaket çerçevesi içerisinde bir seçim süreci yaşadıklarını dikkat etti. Kahramanmaraş halkına hizmet etmenin bir şeref olduğunu ve bu şerefe Erkoç'un eriştiğini dile getiren Akgemci, şöyle konuştu:

"Fatih Beyi tebrik ediyorum, kutluyorum. Kahramanmaraş'a elbette çok büyük hizmetleri olacaktır. Hepimiz Kahramanmaraş sevdalısıyız. Şehrimizi umduğumuz, beklediğimiz, gurur duyacağımız bir yere getireceğine güvenimiz tam. Seçim sürecinde hepimiz ilçe ilçe, kasaba kasaba dolaştık. Ben hep bir akademisyen olarak üsluba çok dikkat ettim. Sadece hizmetlerin konuşulması gerektiğini, projelerin konuşulması gerektiğini ifade ettim. Ben politikamı bu tarz üzerine yürüttüm. Fatih bey de aynı şekilde davrandı ve hiçbir şekilde kişisel bir polemik yaşanmadı. Bu da çok önemli bir şey. Bu da inşallah şehrimizde bir milat olur ve bundan sonra herkes bu minval üzerine gerek yerel seçimlerde gerek genel seçimlerde hareket eder. Nihayetinde bu bir yarıştır ve adaylar çıkacaktır ve halk onlar içerisinden birini seçecektir. Bugün de böyle bir teveccüh olmuş. Buna saygı duyuyoruz. Dolayısıyla bundan sonra biz Kahramanmaraşlı olarak buraya gelmekten, gitmekten ve yardımımız olursa da katkı sunmaktan mutlu oluruz. Bu düşüncelerle, bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve değerli başkanlarıma da çok daha iyi hizmetler vereceklerine inanarak, sağlıklı bir hayat diliyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç'da, Akgemci'ye teşekkür etti. Güzel bir seçim yarışı geçirmenin mutluluğunu duyduğunu ifade eden Erkoç, "Gerçekten bu dönemde nezaket kuralları içinde sadece projeleri konuştuk. Kahramanmaraş'ın geleceğini konuştuk gittiğimiz her yerde. Tahir Bey de aynı şekilde. Çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Her zaman söylediğimiz gibi irade bu şekilde tecelli etti. Biz de buna layık olacağız" diye konuştu.

Herkesin ortak amacının Kahramanmaraş'a hizmet etmek olduğunu kaydeden Erkoç, vatandaşların duyduğu güveni boşa çıkarmadan hizmet üretme gayreti içinde olacağını söyledi. Erkoç, şöyle devam etti:

"Tabi Kahramanmaraş tarihi bir şehir. Kadim medeniyetimizin önemli bir şehri. Buraya hizmet etmek büyük bir onur ve şeref. Bunun sorumluluğunu, omzumuzdaki sorumluluğu biliyoruz. Bunun vebal ve gereğini yerine getireceğiz. İnşallah bildiğiniz gibi büyükşehir statüsüne kavuştuk. Yeni bir statü, yeni kaynaklar, yeni imkanlar var. Kahramanmaraş'ımız da onlarca yıldır bu özlemi duyuyordu. İnşallah biz de yeni dönemde şehrimizin geleceğini büyükşehir ufkuyla inşa edeceğiz. 'Kahramanmaraş için benim de fikrim var' diyen herkesin görüş ve fikrine önem vereceğiz. Tahir hocam da bu şehrin sevdalısı. Bunun için geldi kendisi. İnşallah Tahir hocamla da önümüzdeki süreçte istişare edeceğiz. Ülkemizin istiklal mücadelesinde en ön safta yer alan Kahramanmaraş'ımız istikbal mücadelesinde de bunu sürdürecek ve Türkiye'de marka bir il haline gelecek. Bunun için gecemizi gündüzümüze katacağız ve aziz milletimize hizmet etmek için bir saniyemizi boş geçirmeyeceğiz." - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Tahir Akgemci Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title