Haberler

Akfen GYO, 4 Ödülle Döndü

Güncelleme:

Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi(LACP) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards, ekonomik şehir otelciliği konseptinin Türkiye'deki öncüsü Akfen GYO'nun 'Dünyayı Misafir Ediyoruz' temalı 2013 Faaliyet Raporu'nu 4 ödüle birden layık gördü.

Halkla ilişkiler sektörüne yön veren ve alanında en başarılı çalışmaları değerlendiren Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP), Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards kapsamında ödüllerini dağıttı. 2001 yılından bu yana düzenlenen ve 25 ülkeden bini aşkın şirketin başvurduğu ödüllere, Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu 'Dünyayı Misafir Ediyoruz' temasıyla katılım gösterdi.

Ekonomik şehir otelciliği konseptini hayata geçirerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Akfen GYO'nun Genel Müdürü Vedat Tural, "Türkiye'nin şehir otelciliğinde ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak iş yapış modellerimizi sektöre örnek olmanın sorumluluğuyla geliştiriyoruz. 2013 yılında 'Dünyayı Misafir Ediyoruz' temasıyla hayata geçirdiğimiz faaliyet raporumuzu da bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak hazırladık" dedi.

Akfen GYO olarak otellerinde dünyanın her kesiminden gelen misafirleri ağırlamaktan büyük bir keyif duyduklarını belirten Tural, "Bütün bir yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaları aktardığımız faaliyet raporumuzun dünyanın halkla ilişkiler alanında en itibarlı platformlarından Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi tarafından 4 ödüle birden layık görülmesinden büyük bir gurur duyuyoruz. Bu raporun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum."ifadelerinde bulundu.

Heyecan verici bir rapor!

Valiz formatında hazırlanan özel tasarımıyla 4 ödüle birden layık görülen Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu, jüri tarafından unutulmaz bir çalışma olarak tanımlandı. Jürinin çarpıcı tasarımıyla oldukça etkileyici bulduğu rapor, enerji dolu tasarımıyla okuyucu için heyecan verici bir çalışma olarak değerlendirildi.

Altın Ödül Akfen GYO'ya

GYO kategorisinde 100 puan üzerinden 98 alarak 'Altın Ödül' ile gururlandırılan Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu, MENA (Avrupa-Orta Doğu-Afrika) Bölgesi'nden seçilen 'Top 80' rapor arasında 58. sırada yer aldı.

Akfen GYO, Türkiye'nin en iyi 20 raporu arasında

Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu, Türkiye'nin en iyi faaliyet raporuları arasında 'Top 20 Rapor' ödülüne layık görülürken; 'En İyi Ajans' kategorisinde ise Akfen GYO Ajansı Finar Kurumsal 'En İyi Ajans Onur Ödülü' almaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vedat Tural Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title