Haberler

Akdeniz Üniversitesi Mezunlarını Uğurladı

Güncelleme:

Antalya Akdeniz Üniversitesinde eğitimini tamamlayan 6 bin 704 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ)'de eğitimini tamamlayan 6 bin 704 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

2013-2014 yılı eğitim öğretim mezunları için Akdeniz Üniversitesi stadında mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ün yanı sıra AÜ Rektörü İsrafil Kurtcephe, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrencilerin selamlama korteji ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe törende yaptığı konuşmada, mezun ettikleri her öğrencinin kalitesine kefil olduklarını, öğrencilerinin her alanda toplumun ihtiyaç duyduğu büyük işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Ayrıca öğrencilere yaptıkları işe sıkıca bağlanmaları ve mükemmel şekilde işlerini yapmaları tavsiyesinde bulunan Kurtcephe, öğrenci ve ailelerine her günlerinin bu günkü gibi güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından fakülteler gruplar halinde sahneye davet edilerek tanıtıldı. Ayrıca fakültelerinde dereceye girerek mezun olan öğrenciler başarı belgelerini alarak yaş kütüğüne çivi çaktı. Bu sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve organlarıyla 5 kişinin yaşama tutunmasını sağlayan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü son sınıf öğrencisi Ceren Ezgi Durgun'un başarı belgesi babasına verilmesi sırasında törende duygulu anlar yaşandı.

Öğrencilerin kep atmasıyla devam eden tören Mustafa Ceceli konseriyle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Sebahattin Öztürk Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title