Haberler

    Akdeniz Üniversitesi Kırgızistan Eğitim Fuarı'nda

    Türkiye'den 41 üniversitenin katıldığı fuarda, AÜ'yü Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Uzm. Ayça Altay ve Bahar Şahin temsil etti. Fuara Türkiye'de eğitim görmek isteyen yaklaşık 2000 öğrenci katıldı. AÜ'de uluslararası öğrenci olarak eğitim görmek isteyen Kırgız öğrencilere, üniversitenin imkanları, ön lisans, lisans ve lisans üstü programlar ve Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinatörlüğünde yürütülen değişim programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

    Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Kurunç, "Uluslararası İlişkiler ofisimizin 2016 birim kalite hedeflerinde üniversitemizin uluslararası tanıtımı amacıyla 2016 yılı içerisinde 4 uluslararası eğitim fuarına katılım sağlamayı hedeflemiştik. bu yıl Kazakistan, Azerbaycan, Almanya ve Kırgızistan'da düzenlenen fuarlara katılımımızla, bu hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kırgızistan'da düzenlenen bir fuara ilk kez katıldık. Eğitim fuarları, uluslararası öğrenci sayımızı arttırmak amacıyla, daha çok öğrenciye erişebilmemize ve üniversitemizi tanıtmamıza imkan sağlamakta. Kırgız öğrencilerin yoğun ilgisi bizi memnun etti" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kırgızistan Türkiye Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title