Haberler

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, görevi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Akıncı'dan devraldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığındaki devir teslim töreninde konuşan Akıncı, vekaleten yürüttüğü görevini gönül rahatlığıyla Altunkaya'ya devrettiğini belirtti. Akıncı, Altunkaya'ya yeni görevinde başarı diledi.

Altunkaya da dekanlık görevinin hizmet yarışı olduğunu kaydederek, "Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi devlet üniversiteleri içerisinde önemli yere geldi ve önemi giderek artmaya devam ediyor. Biz de bu motivasyonla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Makam gelir geçer, önemli olan faaliyet ve hizmetlerin kalıcı olmasıdır" ifadesini kullandı.

Öğretim üyeleri ve idari personelinin katıldığı tören sonunda Altunkaya tarafından Akıncı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Akdeniz Üniversitesi İbrahim Akıncı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title