Haberler

Akdeniz Edaş Bakım Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. turizmin başkenti Antalya’da yatırımlarla arızaların yüzde 38 azaldığını bildirdi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. turizmin başkenti Antalya'da yatırımlarla arızaların yüzde 38 azaldığını bildirdi.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Batı Bölge Müdürü Ömer Tokman, Antalya'da yaz sezonu öncesinde dağıtım merkezleri ile enerji nakil hatlarında gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Turistik aktivitelerin arttığı bölgelerde kesintisiz enerji için bakım-onarım faaliyetlerinin sürdüğüne kaydeden Tokman, "sezonun açılmasıyla dağıtım merkezleri ve enerji nakil hatlarının saha çalışmalarını tamamladı. Özellikle Batı Bölge Müdürlüğü'nde yapılan yatırımlarla arıza sayısı geçen yıla göre yüzde 38 oranında azalırken, anlık kesintilere karşı 64 mahallede kapsamlı bakım-onarım çalışması başlayacak. Akdeniz Bölgesi'nin Batı kısmında yer alan Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Kalkan, Elmalı ve Korkuteli işletmelerinde yaklaşık 9 bin 250 kilometrekarelik alandaki 227 bin abonenin kesintisiz enerji temini için çalışmalar tamamlandı" dedi.

'KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASIYLA ARIZA SAYILARI DAHA DA DÜŞECEK'

Bölgedeki bakım çalışmalarıyla arazı sayılarının yüzde 38 oranında azaldığını belirten Ömer Tokman, "Haziran ortasında başlayan kapsamlı bakım çalışmasıyla bu oran daha da artacak. Arıza sayı ve sürelerinde daha küçük rakamları hedeflediğimiz için şebeke yenileme yatırımlarına ve planlı - periyodik bakım çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Saha çalışanlarımıza teknik ve kişisel eğitimler düzenleyerek çalışanlarımızın yetkinliğini ve donanımını artırıyoruz. Çünkü personelimiz bizim aynamız, müşterilerimize onlar sayesinde ulaşıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Akdeniz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title