Haberler

Akdeniz Bölgesi - 25.10.2010 / Pazartesi

Siyasetin ekonomi ile birlikte yol aldığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, işadamlarına; gelecekleri, sermayeleri, yatırım için siyasetten uzak durmama çağrısı yaptı.

MERSİN

MERSİN BUGÜN: İşadamı siyasete uzak olmamalı

Siyasetin ekonomi ile birlikte yol aldığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, işadamlarına; gelecekleri, sermayeleri, yatırım için siyasetten uzak durmama çağrısı yaptı.

ÖZGÜR HABER: TURAB'tan 7 yaş kutlaması

TURAB Genel Başkanı Doğan Narin: İş adamlarımızın meydana getirdiği bu büyük topluluk güçlü Türkiye'nin geleceğidir.

ÇUKUROVA: Aynı coğrafyanın çocuklarıyız

TÜRK-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Doğan Narin, 2003 yılında Türkiye'nin Arap ülkeleriyle olan dış ticaret hacminin 11 milyar dolar olduğunu hatırlatarak, bu rakamın 2009 yılı sonu itibarıyla yüzde 230 oranında artış göstererek 36 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

MERSİN İMECE: Maddi hasardan çok manevi hasar yaraladı

Terör en çok vatandaşa zarar veriyor. Demirtaş’ta akşam dükkânını kapatarak evine giden esnaf, sabah geldiği zaman büyük bir felaketle karşılaşıyor. Terör örgütü yandaşı gösteri yapan bir grup hedef aldığı bazı dükkânları Molotof ve taşla tahrip ediyor. Tüm bunlara karşın mahalle halkı sağduyu ile tüm bunların üstesinden gelineceğini savunuyor. Terörün korkudan beslendiğine dikkat çeken siyasiler de mahalleye giderek sağduyu çağrısında bulunuyor.

OSMANİYE

KINIK: TP LİDERİ ŞENER, PARTİSİNİN İL BİNASINI HİZMETE AÇTI

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Osmaniye’de partisinin il binasının açılışını yaptı. TP Genel Başkanı Şener, parti binasının açılışı öncesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde yaklaşık bin kişinin toplandığı partililerine ve halka hitap etti.

HASRET: GEBELİ PARKI’NIN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Osmaniye’de Gebeli Çınarı ve çevresinde başlayan Gebeli Parkı çalışmaları hızla devam ediyor. Fiziki çalışmalarında kaba inşaatı tamamlanan parkta peyzaj çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Kadir Kara, “Güzel bir park olması için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik.”

YURT: 2 BİN 850 PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler otobanda durdurdukları bir kamyonette 2 bin 850 paket kaçak sigara ele geçirdi. Elde edilen gümrük kaçağı sigaranın gümrüklendirilmiş değerinin yaklaşık 15 bin TL olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili yakalanan 1 Şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

MEDYA: BAŞKAN TARHAN SERVİS ŞOFÖRLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Kadirli’de, bir gurup öğrenci servis şoförü, korsan olarak servisçilik yapıldığını iddia ederek, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile görüştü. Başkan Tarhan, kendisinin tek başına söz veremeyeceğini ancak Kasım ayı meclis toplantısına dilekçe ile başvurmalarını ve katılarak meclis üyelerinden de destek istemelerini söyledi.

AKDENİZ: YÜKSEL: “AYDA 120 BİN İŞLEM YAPIYORUZ”

PTT’nin 170. kuruluş yıldönümü Osmaniye’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel kentte 4 merkez, 15 Şube ve 6 acente ile toplamda 25 noktada faaliyetlerini sürdürdüklerini il genelinde aylık ortalama 120 bin işlem yapıldığını söyledi.

HATAY

ATAYURT: BARO SİNAN AKGÖL’LE DEVAM DEDİ

Hatay Barosu’nun yıllık olağan genel kurulu geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Genel kurulda Hatay Barosu Başkanlığı’na yeniden aday olan Avukat Sinan Akgöl ile Avukat Filiz Haksöz yarıştı.

ÖZYURT: ÇETE VE MAFYA BOZUNTULARINA KARŞI MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun'da organize suç örgütüne yönelik operasyonla ilgili yaptığı değerlendirmede sert konuştu. Gerçekleşen operasyonla ilgili ayrıntıya girmeyen Vali Lekesiz "Bütün mafya bozuntularına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" dedi.

ANTAKYA: BAKAN HATAY’DA

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, Cilvegözü sınırındaki TIR kuyruğunu sona erdirmek için bakanlık görevlilerinin 'tebdili kıyafetle' denetim yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title