Haberler

Akdeniz Bölgesi - 12.08.2010 / Perşembe

HATAY ATAYURT- Görevden alındığı belirtilen İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, mütevelli heyetinin görevden alma yetkisi bulunmadığını iddia etti ve milletvekillerine göndermelerde bulundu: CHP kazan, Durgun kepçe! HATAY- Mavi Marmara gazetecilere açıldı İsrail askerinin kanlı saldırı düzenlediği M/S Mavi Marmara gemisi operasyon sonrası incelenmek tutulduğu TCDD İskenderun limanında ilk kez gazetecilere açıldı.

HATAY

ATAYURT- Görevden alındığı belirtilen İskenderun İlçe Başkanı Nihat Karpuz, mütevelli heyetinin görevden alma yetkisi bulunmadığını iddia etti ve milletvekillerine göndermelerde bulundu: CHP kazan, Durgun kepçe!

HATAY- Mavi Marmara gazetecilere açıldı İsrail askerinin kanlı saldırı düzenlediği M/S Mavi Marmara gemisi operasyon sonrası incelenmek tutulduğu TCDD İskenderun limanında ilk kez gazetecilere açıldı.

ANTAKYA – Nihayet Parke Odabaşı Beldesinde Belediye ve Defne Hastanesi önünden geçen 1820m. Uzunluğundaki yol aylardır çukurlardan geçilmiyor, motorlu taşıt trafiği oldukça zorluyordu

ÖZYURT- Vali Lekesiz, şehrin girişinden itibaren Hatay Havaalanı ve Topboğazı mevkiine kadar olan karayolu orta refüjü ve çevresinin yeniden düzenlenmesine “Kirlilikle mücadele çevremizi temizi temiz tutmakla başlar”

OSMANİYE

KINIK: OSMANİYE’DE CADDE VE SOKAK TABELALARI DEĞİŞİYOR

Osmaniye Belediyesi Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından mahallelerdeki sokak cadde ve bulvar tabelaları değiştiriliyor. Yeni tabelalarda bulvar, cadde ve sokak isminin yanı sıra tanıtım numarası ile mahalle veya semt adının da yer alacağı belirtildi.

HASRET: HAYVANCILIĞIN DESTEKLENMESİ İÇİN KREDİ

Osmaniye İl Tarım müdürü Ali Çeribaş, bakanlıkça hayvancılığın desteklenmesi için sıfır faizli kredi verileceğini söyledi.

YURT: KAYMAKAMDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE YARDIM SÖZÜ

Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesini kazanan Üzümlü İlköğretim okulu mezunu Esra keskin’e yardım sözü verdi.

MEDYA: ÜRETİCİ İLE TÜCCAR BORSADA BULUŞTU

Osmaniye Ticaret Borsası ev sahipliğinde tüccar ile yerfıstığı üreticisi bir araya gelerek fiyat belirleme görüşmesi yaptı.

AKDENİZ: MERYEM TEYZEYE POLİS ELİ UZANDI

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinde görevli polisler ev ziyaretlerini sürdürüyor. TDP Görevlileri 60 yaşındaki Meryem Bardak’ı ziyaret ederek 11 yaşındaki torununun yatılı bir ilköğretim okula kaydının yapılması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title