Haberler

Akdeniz Belediyespor U19 Takımı Bölge Birincisi Oldu

Akdeniz Belediyespor U19 takımı, Mersin'i temsilen gittiği Türkiye Şampiyonası 1'inci kademe maçlarını bölge 1'incisi olarak tamamladı.

Geçtiğimiz 2012-2013 futbol sezonunda Türkiye Şampiyonasında ilk 8 takım arasına girerek büyük bir başarıya imza atan U19 futbol takımı, bu sezon için hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi. Mersin'de normal sezon sonunda kenti Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan U19'lar, 1'inci kademe maçlarını da kazanarak bölge 1'incisi oldu. Türkiye genelinde 143 takımın yarıştığı 1'inci kademe maçlarının Gaziantep bölgesi ayağında Akdeniz Belediyespor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Adanaspor ile birlikte B grubunda yer aldı. Grup maçlarında Kahramanmaraş Belediyespor'u 4-0, Adanaspor'u da 2-0 ile geçen Akdeniz Belediyespor, A grubunda İskenderun Demirçelik ve Osmaniye takımlarını geçen bir diğer Mersin temsilcisi Mersin İdmanyurdu ile final müsabakasına çıktı. Bu maçı da Furkan'ın 17'nci dakikada attığı golle 1-0 galip tamamlayan U19'lar, Gaziantep Bölge Şampiyonu olarak adını 2'nci kademeye yazdırdı.

Takımla ilgili açıklamalarda bulunan Akdeniz Belediyespor Genel Koordinatörü Fayik Eroğlu, genç jenerasyonun kent sporunun gelişimine katkı vereceğini ifade etti. Futbol A takımının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligine (BAL) bir sezon aradan sonra yeniden yükselme başarısı gösterdiğini de hatırlatan Fayik Eroğlu, "BAL'da mevcut kadromuzu takviye ederek mücadele edeceğiz. U19 takımında ter döken bu gençlerimiz ise bize güven veriyor. Çok çalışmaları, azimleri ve başarılarıyla daha üst liglerde de mücadele edebileceklerini kanıtladılar. Akdeniz Belediyespor Futbol Şubesi, adeta bir futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. U19 takımımızın yanı sıra U16 takımımız da Mersin şampiyonu oldu ve 114 takımın yarışacağı Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. U16 takımı da önümüzdeki günlerde ağabeyleri gibi 1'inci kademe müsabakalarında kentimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Gerek A takımı ve gerekse genç takımlar düzeyinde her yıl ülke genelinde başarılı sonuçlar alıyorlar. Bize de kulüp yöneticileri olarak bu gençlerimizi daha çok teşvik etmek, sporcu disiplini ve ahlakı çerçevesinde bir yaşam görüntülemelerini sağlamak düşüyor. Bu noktada, bize her türlü desteği veren, sporcularımızın sorunlar yerine bir sonraki müsabakaya odaklanmasını sağlayan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarımız Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk'e teşekkürü borç biliyorum. Ayrıca kulüp yöneticilerimize ve teknik heyetimize de teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza da başarılarının devamını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Adanaspor Gaziantep Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title