Haberler

Akdeniz Belediyesi'nin Üniversite Hazırlık Kursları Başladı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin, dershaneye gidemeyen öğrenciler için ücretsiz olarak düzenlediği üniversiteye hazırlık kursları başladı.

Akdeniz Belediyesi Çocuk ve Gençlik Danışma Merkezi'nin yeni dönem üniversite hazırlık kursları başlaması dolayısıyla merkezi ziyaret eden Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Yüksel Mutlu, öğrencilere başarılar diledi. Mutlu'ya, Eş Başkan Yardımcıları ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehtap Sili de eşlik etti. Sınıfları tek tek dolaşan Mutlu, Gençlik Merkezi öğretmenleri ve üniversite sınavına hazırlanan gençlerle sohbet etti. Mutlu burada yaptığı konuşmada, "Siz gençlerimizden beklediğimiz, özüne sadık, bilinçli, sorgulayan, düşünen, haksızlıklarla mücadele eden, farklılıkları gören bir gençliktir. Toplumu bilinçlendirmek için siz gençlere gerek var. Gençler bizim geleceğimizdir. Nitelikli, eğitimli, üst düzeyde, ileriyi gören, öngörüsü olan bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Çok değerlisiniz, geleceğimiz sizlere emanettir. Akdeniz Belediyesi'nin hizmete açtığı bu merkezde kurs veren eğitim emekçilerimize de teşekkür ediyorum. Sizlere güveniyorum, bundan sonraki yaşamınızda ve sınavlarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Çocuk ve Gençlik Sağlık Danışma Merkezi öğretmen ve öğrencileri de kendilerine bu imkanı veren Akdeniz Belediyesi ve yönetimine teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Mutlu Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title