Haberler

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarına Ziyaretler Sürüyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu’ya kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu'ya kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Başta vatandaşlar olmak üzere akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda, dernek ve meslek örgütleri, sendikalar ile hemşehri dernekleri ve çeşitli kurum-kuruluşlardan ziyaretçiler, Türk ve Mutlu'yu makamında ziyaret ederek, yeni dönem için başarı dileklerini iletiyorlar. Eş Başkanlar Türk ve Mutlu'yu ziyaret edenler arasında, vatandaşların yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ve Yönetimi, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren ve Rektör Prof. Dr. Tayyar Şen, Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve Yönetimi, çeşitli derneklerin temsilcileri, yerel gazete sahipleri, mahalle muhtarları da yer alıyor.

Ziyaretlerde, konuklarla sohbet ederek çeşitli öneri ve taleplerini dinleyen Eş Başkanlar Türk ve Mutlu, konuklara teşekkürlerini sunarak, Akdeniz'i birlikte yönetmeye, her türlü hizmet ve projede ortak karar almaya ve kenti geleceğe taşımaya kararlı olduklarının altını çiziyorlar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fazıl Türk Yüksel Mutlu Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title