Haberler

Akdeniz Belediye Meclisi Mayıs Ayı İkinci Birleşimini Yaptı

Mersin'in Akdeniz Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi.

Mersin'in Akdeniz Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu'nun başkanlık ettiği Meclis toplantısında, komisyonlardan gelen çeşitli raporlar ile plan tadilatlarına ilişkin gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetlerinin oylanıp oy birliğiyle kabulüyle başladı. 2013 malı yılı gelir-gider bütçesi kesin hesabını içeren Plan ve Bütçe Komisyon Raporları görüşülerek, raporlar Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Ardından ise mülkiyeti belediyeye ait olan ilan raketlerinin, aylık 1 adet raket birim fiyatının 150 TL olarak tespiti ve 2014 mali yılı vergi, resim, harç ve ücret tarifesine eklenmesiyle ilgili plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesine geçilirken, söz konusu rapor yine oy birliği ile Meclis'ten geçti. Meclis'in 5'inci gündem maddesinde ise Akdeniz ilçesi Hamidiye Mahallesi 30 pafta, 10621 ada ve 1 nolu parseldeki plan tadilatını içeren imar ve çevre komisyon raporları görüşülerek, ilgili düzenleme oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantı da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/5 bin ölçekli plan kararları doğrultusunda hazırlanan 1/ binlik ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı revizyonunun onaylanmasının kabulünü içeren imar ve çevre komisyon raporları da görüşüldü. Söz konusu gündem maddesi, üyelerin oy çokluğuyla Meclis'te kabul edildi.

Birleşimin temenni ve öneriler bölümünde söz alan Akdeniz Belediyesi Meclis üyeleri, kentin otopark ve parkomat sorunu, Tulumba Köprüsü'nün yarattığı sıkıntılar ve kaldırım işgalleriyle ilgili sorunları gündeme getirdi, çözüm önerileri sıralandı. Toplantıda ayrıca, Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, TOKİ'nin ATAŞ Yerleşkesi içinde başlattığı yıkımla ilgili olarak Meclis üyelerini bilgilendirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Mutlu Fazıl Türk Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title