Haberler

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri

Güncelleme:

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından her yıl verilen "Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016" başvuruları başladı.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKÇAM) tarafından her yıl verilen "Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016" başvuruları başladı.

20'ncisi gerçekleştirilecek törende ödüller, Türkiye, Antalya ve Akdeniz Üniversitesi ölçeklerinin yanı sıra bilim hizmet, bilim hizmet teşvik ve özel ödül kategorilerinde, bir önceki yıl için de çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilecek.

AKÇAM Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre değerlerini koruyup geliştirmenin en etkin yolunun iyiyi ödüllendirmek olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Türkiye ölçeğinde 31 ödül, Antalya ölçeğinde 38 ödül, Akdeniz Üniversitesi ölçeğinde 22 ödül, 14 Özel Ödül, 25 Bilim Hizmet Ödülü ve 2 Bilim Teşvik Ödülü olmak üzere toplam 132 ödülün verildiğini ifade eden Ertekin, "Gelin katkılarınızla iyi örnekleri ön plana çıkararak çevre değerlerimize sahip çıkalım. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016 için örnek adaylar önerelim." dedi.

Ertekin, başvuru süresinin 10 Mart'ta sona ereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title