Haberler

Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Elmalı Güven Tazeledi

Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Eyyup Elmalı, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Akdağmadeni Doğanlar Restaurantta düzenlenen Ziraat Odası Olağan Genel Kurul seçimine 96 delege katıldı. Eyyup Elmalı ve Adem Özdemir başkanlık için yarıştığı seçimde 96 delegenin 71 oyunu mevcut başkan Eyyup Elmalı yeniden başkan seçilirken Adem Özdemir 25 oy aldı.

Ziraat Odası Başkanlığına 2. Kez seçilen Eyyup Elmalı, çiftçilerin kalkınması ve gelişmesine yönelik çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edeceklerini söyledi. Elmalı, "Çiftçilerimizin sorunlarının isteklerinin yanında olacağız. Geçen dönemlerde sürdürdüğümüz projeleri geliştirerek devam edeceğiz. Benim düşüncem çiftçimizin doğduğu yerde doymasıdır. Göçe karşı olan bir başkan olarak çiftçimize alternatif gelir kaynakları ve olanakları sağlayacağız. Bölgemiz, konumu itibariyle tarım ve hayvancılığa daha elverişli olduğu için bu yönde gelişmesi gerekmektedir. Bu vesile ile üyelerimize bizleri tekrar başkanlığa layık gördükleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdağmadeni Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title