Haberler

Akdağmadeni Tekke Mesire Alanı Bu Yıl İçerisinde Hizmete Açılacak

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçe belediyesi tarafından 213 dönüm üzerine yapılan Tekke Mesire Alanı Projesi inşaatı çalışmaları hızla sürüyor.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçe belediyesi tarafından 213 dönüm üzerine yapılan Tekke Mesire Alanı Projesi inşaatı çalışmaları hızla sürüyor.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Akdağmadeni ilçesinde belediye hizmetlerinin yanı sıra, ilçeye kazandırılan devlet yatırımların da hızla sürdüğünü söyledi. Tekke Mesire Alanı Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Daştan, "213 dönüm alana sahip olan ilçemize hakim bir noktada bulunan ve yıllardan beri atıl vaziyette duran bölgeyi yapılan büyük bir projeyle İlçemize kazandırıyoruz. İçerisinde piknik alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu bulunan projeyle birlikte halkımızda bu bölgede İlçemizin eşsiz manzarasıyla güzel vakitler geçirecektir" dedi.

Tekke Mesire Alanı projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Daştan, "İnşaat çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor ve şuanda proje yüzde 40 seviyesine ulaştı, inşallah bu yıl içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Akdağmadeni ilçesinde çok sayıda vatandaşın yurt dışında yaşadığını ve tatillerini Akdağmadeni ilçesinde geçirdiklerine değinen Daştan, "Parkımız tamamlandığında hem yurt dışından gelen, hem ilçe dışından gelen ve hemde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verecek. Vatandaşımız rahatlıkla buraya gelip dinlenebilecek, gezebilecek" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suphi Daştan Akdağmadeni Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title