Haberler

Akdağmadeni İlçesinde Ormancılık Günü Kutlandı

Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Şefliği tarafından öğrencilere orman konulu seminer verildi.

Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Şefliği tarafından öğrencilere orman konulu seminer verildi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden düzenlenen seminere, Orman İşletme Müdürü Tahsin Kumbara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, Şube Müdürleri Ömer Özdemir, Yaşar Bilir, Okul Müdürü Kürşat Turhal ve öğrenciler katıldı.

Seminerde konuşan Fidanlık Şefi Gülşah Arıcan, kuzey yarım kürede ilkbaharın başlangıcı sayılan 21 Mart tarihinin aynı zamanda Dünya Ormancılık Günü olarak kutlandığını belirtti. Şef Gülşah Arıcan, "Toprağın uyandığı bugün, bizlere sayısız faydalar sağlayan ormanların değerini bir kez daha hatırlamamızı sağlar. Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın geleceği için çok önemlidir. Ormanlar, dünyanın akciğerleri, sürdürülebilir yaşamın en önemli varlıklarıdır. Erozyonla mücadele, çölleşme, iklim değişimlerinin önüne geçmek için ağaçlandırma çalışmalarının büyük önemi vardır." diye konuştu.

Seminer sonrası İlçe Kaymakam Vekili Göksel Yüksel'in katılımıyla okul bahçesine fidan dikildi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Akdağmadeni Nene Hatun Karadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title