Haberler

Akdağ, Travel Turkey Turizm Fuarını Değerlendirdi

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nın önemine dikkat çekerek, "Bu tür fuarlar Çukurova'nın tanıtımı açısından çok önemli" dedi.

Akdağ, İzmir'de düzenlenen fuarda yer alan Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) açtığı stantları ziyaret etti. Akdağ, uluslararası nitelikte olan Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılımın Çukurova Bölgesi'nin imajı açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bu tür fuarlarda bölge olarak sürekli yer almalı ve Kilikya destinasyonunu ziyaretçilere etkin bir şekilde anlatmalıyız. Çünkü bu tür fuarlar tanıtım açısından çok önemli. Fuara katılımı sağlayan ve emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz" dedi.

Akdağ, 22-25 Ocak tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİT) hazırlıklarına bölge olarak etkin bir şekilde yer alınması gerektiğini bildirdi. Akdağ, "Bölgedeki tüm turizm paydaşları el ele verip bu fuarda Kilikya'yı çekim merkezi destinasyonu haline getirmeliyiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova İzmir Akdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title