Haberler

BTP Adayı Akdağ, Sebze Halini Ziyaret Etti

BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilis'te üreticinin de satıcının kazandığı bir sistem ortaya koyacaklarını ifade etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilis'te üreticinin de satıcının kazandığı bir sistem ortaya koyacaklarını ifade etti.

Şehirde üretilen birçok üründen gerek satıcının gerekse üreticinin yeterli fayda göremediğini vurgulayan BTP adayı Akdağ, sorunun pazar sıkıntısından kaynaklandığını ifade etti. Kilis Sebze Hali'ni ziyaret ederek esnaf ve üreticilerle bir araya gelen BTP Kilis Belediye Başkan adayı Akdağ, Rusya'nın BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile yaptığı 5 milyar dolarlık ihracat anlaşmasından Kilis'in ne şekilde faydalanacağını anlattı. BTP olarak belediyeyi kazandıklarında hizmet etmeme gibi bir lükse sahip olmadıklarını vurgulayan Akdağ, "Biz Kilis'te halkımıza hizmet ederek partimizin ve Genel Başkanımızın bu millete nasıl hizmet edeceğini ortaya koyacağız. Biz de hırsızlık, haksızlık, adam kayırma olmaz. Üreticilerimiz, esnafımız, halkımız bize güvensinler, biz onlara hizmet etmek için bu yola çıktık" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Galip Akdağ Türkiye Partisi Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title