Haberler

Akdağ: Kendi Anayasamızı Hazırlamaya Başladık

Bakan Akdağ memleketi Erzurum'da 'Efsane geri döndü' pankartları ile karşılandı (Ek)AKDAĞ: KENDİ ANAYASAMIZI HAZIRLAMAYA BAŞLADIKErzurum'da temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisine katıldı.

Bakan Akdağ memleketi Erzurum'da 'Efsane geri döndü' pankartları ile karşılandı (Ek)

AKDAĞ: KENDİ ANAYASAMIZI HAZIRLAMAYA BAŞLADIK

Erzurum'da temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclisine katıldı. Sivil bir anayasa yapmak ve darbe anayasasından memleketi kurtarmak istediklerini belirten Akdağ, "Onun için de biz kendi anayasamızı hazırlamaya başladık. Bu anayasada başkanlığı hedeflediğimizi biliyorsunuz. Durum böyle olunca, milletin bu şekilde teveccüh ettiği bir lider, bu yüksek oylarla cumhurbaşkanı seçilince, birileri bu cumhurbaşkanı 'sembolik bir cumhurbaşkanı olsun, külliyede sadece kendisine gelen üçlü kararnameleri, valilik ve büyükelçilik kararnamelerini imzalasın' diyorlar. Siz buna razı mısınız? ya da siz Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak seçerken, onun 'ben daha öncekiler gibi bir cumhurbaşkanlığı yapmam. Ben işleri takip ederim. Memleketin her türlü meselesiyle yakından alakadar olurum' dediğini bilmeden mi oy verdiniz? Hepimiz bilerek oy verdik, öyle değil mi? Şimdi ortada fiili bir durum var. Ortada milletin kendi başkanını seçtiği bir durum var. Cumhur sizsiniz, yani millet kendi başkanını seçmiş" diye konuştu.

Bakan Akdağ daha sonra İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent Laboratuvar Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen Bakan Akdağ, mezuniyet coşkusunu son sınıf öğrencileriyle birlikte yaşadı. Bakan Akdağ buradan AK Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Arasoğlu ile Nisa Metinler'in nişan törenine katıldı. Recep Akdağ, genç çiftin nişan yüzüklerini takarak mutluluk diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek AK Parti Erzurum Akdağ Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title