Haberler

Akdağ Baba Ocağında Hemşehrileriyle Buluştu…

Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Recep Akdağ seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ardahan, Kars ve Iğdır'da vatandaşlarla buluşan Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte dün gittiği baba ocağı İspir ve Pazaryolu'nda büyük ilgiyle karşılaştı.

İspir'de düzenlenen mitingde hemşehrilerine hitap eden Recep Akdağ, AK Parti iktidarları döneminde bölgeye yapılan hizmetleri anlattı, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde kendisine ve partisine hemşehrilerinden destek istedi.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde emekliler, gençler ve ev hanımlarına yönelik önemli desteklere yer verildiğine dikkat çeken Akdağ, hizmet ve yatırımların aksamaması için AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. Akdağ; Yeni işe başlatılan gençlerin bir yıllık maaşlarının devlet tarafından karşılanacağını, asgari ücretin 1300 liraya çıkarılacağını, ev sahibi olmayan emeklilerin aylık 250 lira taksitle ev sahibi yapılacağını ve hayvan yemi ile gübre üzerindeki KDV'nin kaldırılarak çiftçilere büyük kolaylıklar sağlanacağını müjdeledi.

TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK...

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, yatırımcıların önünü açacak önemli teşviklerle istihdam sorununu çözmek için seçim beyannamesinde önemli kararlar alındığına vurgu yaptığı açıklamasında, terörün belinin kırılması noktasında bugüne kadar terör örgütüne büyük kayıplar verildiğini, vatandaşlara devletin şefkat elinin sonuna kadar devam edeceğini ve bundan sonra da terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

İspir ilçe meydanını dolduran hemşehrilerinden AK Parti'ye destek isteyen Akdağ, düzenlenen mitingin ardından esnafı ziyaret ederek dertlerini dinledi. Prof. Dr. Recep Akdağ, ilçede karşılaştığı genç yaşlı ve çocuklarla sohbet edip ilçe turu attıktan sonra Pazaryolu'na geçti.

Pazaryolu'nda da esnaf ziyaretlerinde bulunan Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, burada kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pazaryolu Erzurum İspir Akdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title