Haberler

Akdağ: "1 Kasım'da Baskılar Olmayacak, Müsaade Etmeyeceğiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ın AK Parti binasına gelişi- Akdağ'ın vatandaşların sorunlarını dinlemesi- Akdağ ve beraberindekilerin toplantı salonuna gelişi- Akdağ'ın konuşması- Esnaf ziyaretleri- Valilik ziyareti Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Iğdır'da-AK Parti Erzurum milletvekili adayı Akdağ: "Artık aileler ve gençler, PKK'nın baskılarına boyun eğmiyor" Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, aileler ve gençlerin, artık bölücü terör örgütü PKK'nın baskılarına boyun eğmediğini bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ın AK Parti binasına gelişi- Akdağ'ın vatandaşların sorunlarını dinlemesi- Akdağ ve beraberindekilerin toplantı salonuna gelişi- Akdağ'ın konuşması- Esnaf ziyaretleri- Valilik ziyareti Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Iğdır'da-AK Parti Erzurum milletvekili adayı Akdağ: "Artık aileler ve gençler, PKK'nın baskılarına boyun eğmiyor" Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ, aileler ve gençlerin, artık bölücü terör örgütü PKK'nın baskılarına boyun eğmediğini bildirdi. Iğdır'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Akdağ, konuşmasında, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirtti."Kandil'dekiler"in, Kürt gençlerini dağa çıkarıp hayatlarını mahvetme imkanını kaybettiğini ifade eden Akdağ, şunları söyledi: "Bu, PKK'ya verdirilen kayıplardan çok daha önemli. Artık aileler ve gençler, PKK'nın baskılarına boyun eğmiyor. Kalubeladan başlayan ezeli kardeşliğimiz, bu topraklar üzerinde Allah'ın izniyle kuvvetlenerek devam edecek. Ama biz, belini kırdığımız terörü bitirmeye kararlıyız."Akdağ, seçim güvenliğine ilişkin çalışmalara değinerek, "1 Kasım'da baskılar olmayacak, müsaade etmeyeceğiz. Siz sandıklarınıza sahip çıkacaksınız, nerede bir zorba varsa da haddini Türkiye'deki hukuk devleti prensipleri bildirecek. Bu topraklarda sandığa giden vatandaşa, eşkiyalıkla (oyunu şuraya vereceksin, buraya vereceksin) denmesine müsaade etmemizi kimse beklemesin" diye konuştu. Iğdır'ın istikrar için partisinin milletvekili adayları Nurettin Aras ve Mustafa Buluş'un yanında olması gerektiğini dile getiren Akdağ, hizmetlerinin artarak devam edeceğini aktardı.Daha sonra Iğdır Valisi Davut Haner'i ziyaret eden Akdağ, ardından, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Ak Parti Iğdır Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title