Haberler

Akciğer Hastası 'Total Akciğer Ameliyatı' ile Hayata Tutundu

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘Total Akciğer Ameliyatı’ gerçekleştirildi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'Total Akciğer Ameliyatı' gerçekleştirildi.

Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Dadaş başarılı bir operasyona daha imza atarak, akciğerinde sorun yaşayan 55 yaşındaki hastaya 'Total Akciğer Ameliyatı' yaptı. Abdurrahman Mente adlı hasta ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Oldukça riskli bir ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Dadaş, "3 ay önce öksürük, balgam çıkarma, ateş şikayeti ile hastanemize müracaat eden 55 yaşında erkek hastamız hastanemizde yatırılarak tıbbi tedavisine başlandı. Mantar enfeksiyonu nedeniyle sol akciğeri harap olan ve 3 aylık ilaç tedavine rağmen iyileşmeyen hasta 10 gün önce ameliyata alınarak sol akciğeri operasyonla tamamen çıkarıldı. Sol Pnömo Nektomi ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan hastamız son yapılan kontrollerinin ardından evine taburcu edildi" şeklinde konuştu.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, "Hastane olarak gerek branşlarında uzman hekimlerimiz, hastane çalışanlarımız ve modern cihazlarımızla sadece Adıyaman halkına değil, bölgemize ve farklı illerden gelen hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Hastanemiz bünyesinde bir biri ardına önemli operasyonlara imza atarken son olarak 55 yaşındaki akciğerinde sorun yaşayan hastamıza hastanemiz hekimlerinden Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Dadaş tarafından başarılı bir operasyon yapılmıştır. Hastamız tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edilmiştir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, başarılı operasyona imza atan hekimimize ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title