Haberler

Akçemescit Köyü Sakinlerinden Yol Tepkisi

Bartın’ın Akçemescit köyünde yaşayan vatandaşlar, sürekli ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana gelen yolda önlem alınmasını istedi.

Bartın'ın Akçemescit köyünde yaşayan vatandaşlar, sürekli ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana gelen yolda önlem alınmasını istedi.

Bartın- Kozcağız yolu üzerinde bunan Akçamescit köyü sakinleri, yolun dar olması ve herhangi bir sinyalizasyon sisteminin bulunmaması nedeniyle sürekli ölüm korkusuyla yaşadıklarını ifade ettiler. Araçların hızlı gitmesi ve trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle yolu korku içinde kullandıklarını ifade eden köy sakinlerinden Ahmet Yılmaz, yolun karşısında oturduğu için her gün sürekli yolu kullanmak zorunda olduklarını belirtti. Yılmaz, "Bu yolun acilen güvenli hale gelmesi lazım. Bu yolda gözlerimin önünde işçi servisine çarpıldı ve bir kadın öldü. Yine çok sayıda yaralanmalı ve ölümlü kazalar yaşadık. Yolda gerekli önlemlerin alınması için sayısız başvuru yapıldı ama bir çözüm bulunamadı. Yetkililerin sesimizi duymasını en azından yola trafik ışıklarının konulmasını istiyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozcağız Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title