Haberler

Akçakoca Myo'dan Mezuniyet Projeleri Sergisi

Düzce Üniversitesinin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Mezuniyet Projeleri Sergisi” Akçakoca Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesinin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Mezuniyet Projeleri Sergisi" Akçakoca Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Akçakoca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen sergide Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, Meslek Yüksekokulun ev sahipliğinde ikincisi gerçekleşen "Mezuniyet Projeleri Sergisine" katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü bünyesinde düzenlenen sergide, öğrencilerin yıl boyunca büyük emek vererek hazırlamış oldukları projeler, davetlilerin beğenisine sunuldu. Bilgisayar programlarının günlük hayatı kolaylaştırmasını temel alarak hazırlanan ve öğrenciler tarafından geliştirilen projeler ve yeni teknolojiler, ziyaretçilerin beğenisini ve takdirini kazandı.

Sergide; akıllı ev sistemlerinden, araba park sistemleri teknolojilerine, aydınlatma teknolojisinden görme engelliler için geliştirilen akıllı takip sistemine, namaz vakitlerini haber veren sistemden araç takip sistemine kadar birçok proje görücüye çıktı. Sergi sonunda katılımcıların en iyi üç proje için yapmış olduğu oylamaya göre; İdris Demir, Muhammet Zübeyir Uygur, Ceren Türker ve Nazmiye Öztürk'ün hazırlamış olduğu "İnternet ve Bluetooth Kontrollü Akıllı Ev Otomasyon Sistemi" en iyi proje seçildi.

Sema Hanik ve Tuğba Yıldız'ın hazırlamış olduğu "Engelden Kaçan Robot" projesi ikinci olurken, Serap Meral ve Şehriban Çelebi'nin hazırladığı "Namaz Vakitlerinde Çalan Saat" projesi üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Ziyaretçiler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edilen "Mezuniyet Projeleri Sergisi", dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title